Inspirerende Excel kurser

Vi er specialister i Excel, og tilbyder dig et af Danmarks største udvalg af Excel kurser. Vores dygtige Excel konsulenter har udviklet en række Excel kurser, der tilgodeser undervisning på alle niveauer.

Har du behov for hjælp til planlægningen af jeres næste Excel kursus, så tag os med på råd. Vi vil i samspil med jer, lave en plan for kurset, der tilpasses i niveau og til den hverdag jeres medarbejder har i Excel.

Vores kurser i Excel afholdes som et firmakursus hos jer, eller du kan tilmelde dig et åbent Excel kursus i København, Høje Taastrup, OdenseAarhus mfl. på en af de mange datoer du kan se under kurserne.

Bonus: Efter kurset hjælper vi dig med gratis konsulent-support, eller se vores Excel blog med nyheder og guides.

Lær at bruge regneark med hands-on undervisning i Excel

Vi tilbyder Excel undervisning med en aktiv tilgang til at lære nyt. Vi mener, at man lærer bedst ved at bruge hænder og øjne på samme tid. Derfor vil du opleve en undervisning hvor du er meget aktiv, også under gennemgang af nye emner.

Excel Kursus inklusiv Support

Skulle det ske, at du efter kurset går i stå midt i en af dine egne dagligdags opgaver i Excel, så er vi ikke længere væk end et telefonopkald eller en e-mail. Du får nemlig automatisk support med, når du har deltaget på et Excel Kursus hos os, på den måde er du aldrig alene hvis der skulle opstå problemer eller udfordringer i dit arbejde med Excel regneark.

Herunder ser du vores store udvalg af Excel Kurser, som alle er tilrettelagt mod erhvervslivet.
Kurserne kan afholdes som åbne kurser hos os (datoer finder du under kurserne). Excel kurserne afholdes også som Interne Firma kurser eller Solo/Duo kurser.

Find alle kurser inden for Excel for begyndere og udvidet kursus i Excel.

"Hands on" Excel Kurser

Microsoft Excel - en verden af muligheder

Næsten uanset hvilket job du bestrider i dag, er Excel på en eller anden måde en af de programmer som indgår i arbejdet. Excel Regneark er et uundværligt og effektivt redskab, og det er det formentligt også i din arbejdsdag.

Uanset om det er den lille tømmer virksomhed, der bruger Excel Regneark til tilbudsberegninger eller økonomistyring i projekterne, eller om det regnskabschefen der skal lave Månedsregnskab eller anden rapportering. Kort sagt bruges MS Excel Regneark af stort set alle jobfunktioner i en virksomhed.

Som årrerne er gået siden de første versioner af Excel som vi kender det i dag kom tilbage i 1995 og hvor det var langt fra alle der havde behovet for at bruge Excel i dagligdagen, men som årerne er gået og teknologien er udviklet til i dag hvor alt data er elektronisk, så er det nødvendigt med indsigt og kendskab til Excel. Måske behøver du ikke have et avanceret kendskab til Excel, men her i Officekursus.dk er vi enige om at et Grundlæggende Excel kendskab i dagens Danmark er et minimums krav til dine kompetencer for at bestride de fleste jobs

Du kan læse en mere uddybende beskrivelse på vores Excel Blog om hvad er Excel

Hvad kan du bruge Microsoft Excel til?

Helt overordnet set er svaret på overskriften meget simpel, Microsoft Excel kan bruges til alt!

Lidt mere specifikt bruges Excel til beregninger men Excel bruges til alle former for databehandling og dataanalyse. Excel fungerer også i samspil med Word og PowerPoint, hvortil du kan overføre data, diagrammer og grafer, herunder kan du nogle af de områder hvor Microsoft Excel er meget anvendelige

 • Regnskaber
 • Tilbudsberegninger
 • Planlægning
 • Dataanalyse
 • Statistik
 • Budgetter
 • Rapporteringer
 • Og ganske simple dagligdags beregninger


Hvad er dit Excel Niveau?

I vores oversigt længere oppe på siden finder du alt lige fra Excel Grundlæggende kurser, Excel Videregående kurser samt avancerede kurser i Excel.
Flere af vores kurser er målrettet specifikke job funktioner, f.eks. Excel for Laborenter og Excel for Bogholdere etc.
I beskrivelsen på de enkelte kurser kan du læse hvilket niveau du bør have før det pågældende Excel kursus, er du i tvivl er du altid velkommen til at ringe til os på 7026 0930, så tager vi en snak omkring dit niveau. Vi har også mulighed for at sende en Excel Kompetencetest til dig, som vi kan bruge til at vurdere dit Excel Kendskab og anbefaling af kursus.

Vi er Excel Eksperter

Officekursus.dk har siden 2006 leveret Microsoft-kurser til små og store virksomheder, som f.eks. Forsvaret, Jyske Bank, Danske Bank, Mærsk, DSV, Ørsted mfl..

Kurserne afholdes enten hos kunden eller hos os på en af vores lokationer som er placeret rundt i hele landet. Ved en fast aftale om levering af kurser, giver det os et stort indblik i hvordan den enkelte virksomhed arbejder, og hvordan dens kultur og arbejdesgange hænger sammen. Vi planlægger kurserne sammen med kunden, så et Kursus i Excel i en afdeling kan sagtens være meget anderledes end i nabo afdelingen, da vi tager udgangspunkt i behovet. Kontakt os og lad os drøfte mulighederne for at I får mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Excel Kursus i København, Høje Taastrup, Vejle, Aarhus mfl.

Vi er en landsdækkende kursusvirksomhed, og afholder Excel kurser i København, Aarhus, Høje Taastrup, Køge, Ballerup, Odense, Vejle, Herning og Aalborg.

I disse byer har vi planlagt afholdelsen af vores Excel kurser, og du vil her deltage sammen med personer fra andre virksomheder, og dermed få indsigt i hvordan Excel kan bruges i forskellige sammenhænge.
På vores åbne Excel kurser, er agendaen fastlagt på forhånd, men dine spørgsmål er naturligvis velkommen, også selvom de er meget specifikke i forhold til dit behov.

Følgene er en del af vores åbne Excel kursus koncept:

 • Kursusgaranti - læs om kursusgarantien
 • Fri parkering ved vores kursuslokationer - også i København og Århus
 • Vælg mellem mange datoer
 • Naturligvis kompetente instruktører med stor erfaring, der formidler undervisning i øjenhøjde
 • Vi sørger for Morgenbrød, frokost samt eftermiddags kaffe
 • Vi har en Lenovo PC installeret med nyeste Excel version klar til dig, som du kan bruge under kurset
 • Efter kurset må du ringe og skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål til Excel

Se listen med alle Excel kurser - her ovenover

Excel kurser afholdt i din virksomhed

Hvis I er flere personer i din virksomhed der har et behov for et Kursus i Excel Regneark, kan vi lave en aftale om et firma Firma kursus.

På et Firma Excel kursus arrangeret for jer, vil vi altid tage en snak om agendaen for kurset, og tilpasse den i forhold til de behov i har for at abejde med Excel. Jeres egne eksempler og Excel filer mv. kan vi indrage på kurset, så indlæringen bliver i "vante" omgivelser, som betyder at det lærte kan omsættes til praksis med det samme.

Følgene er en del af vores Excel Firma kursus koncept:

 • Agendaen kan aftales nærmere og tilpasse jeres behov
 • Vi kommer til jeres virksomhed
 • Vi kan efter aftale med bringe vores Bærbare Lenovo pc
 • Instruktører med mange års erfaring i Excel, der evner at formidle i øjenhøjde
 • Alle Excel kurser kan afholdes på engelsk
 • Kursusmaterialer
 • Efter kurset må du ringe og skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål til Excel

Se priser på et firma kursus

Excel Solo kurser - Ene undervisning

Hos Officekursus.dk tilbyder vi dig muligheden for at få dit helt eget kursus i Excel, dette uanset om du skal lære at bruge Excel fra bunden, eller om du skal lære om VBA Programmering eller bruge Excel Power Bi.

Vi kalder det Excel Solo kurser, men du må altid tage en kollega med, da vi er sikre på at, at det giver den bedste effekt efter kurset.

Et Solo Excel kursus er ofte en foretrukken form hvis du bliver stillet overfor en opgave hvori Excel indgår, som du skal tillære dig Excel Kompetencer i forhold til. Indholdet og agendaen for dit Excel Solo kursus planlægger vi i fællesskab, så vi er sikre på at den matcher dit behov

 • Få dit helt eget Excel kursus med egen instruktør
 • Et kursus for dig, der gerne vil have et intensivt og målrettet Excel kursus
 • Få fokus på de ting, der vigtige for dig i Excel
 • Inddrag egne problemstillinger og Excel filer
 • Alle Excel kurser kan afholdes som "Solo" kurser

Læs mere om Solo kursus

Excel hjælp til selvhjælp

Du kan deltage på et af vores kurser, og af den vej få et kendskab til Excel, som kan bringe dig langt af vejen. Men der kan komme situationer hvor selv den dygtigste Excel ekspert har behov for at søge lidt hjælp eller inspiration til Excel.

Microsoft har lavet et Excel Hjælp-center hvor du finder emner omkring samarbejde, formler og funktioner, Importer og analyser data og meget mere.  som du finder her på dansk og engelsk

Hjælp og gratis video kurser

Vi laver løbende inspirations videoer som du kan finde i vores Youtube kanal

Microsoft har en række videoer og artikler der introducerer til de mest basale funktioner i Excel. Du finder videoerne her på dansk og engelsk

Referencer

"Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
SE ALLE REFERENCER