Excel kursus

Vores dygtige Excel konsulenter har sammensat ikke mindre end 23 forskellige Excel kurser på alle niveauer lige fra Grundlæggende, Videregående, Avanceret Excel til Excel VBA Programmering, uanset om du bruger Excel til PC eller til MAC.

Så uanset om du er helt ny i Excel, og skal lære alt om hvordan Excel fungerer, eller er du i forvejen en habil Excel bruger der vil mestre flere Excel formler og funktioner, eller jonglere med dine Excel data gennem PowerQuery, PowerPivot samt Pivottabeller, så vil du med garanti kunne finde et Excel kursus der passer til dig, og blive virksomhedens Excel mester. 

Er du i tvivl, så tøv ikke med at ringe til os på 70 26 09 30.

Tag et Excel Kursus i København og Aarhus

Vores kurser i Excel afholdes enten som firmakurser med 1-12 deltagere hos jer, eller du kan tilmelde dig et åbent Excel kursus i København, Aarhus og Høje Taastrup.

På vores åbne kurser sørger vi for god forplejning og holdstørrelser på maks. 8 deltagere.

Er du i tvivl om dit eget eller kollegaers Excel niveau, så kontakt os for adgang til vores Excel Kompetencetest, med testen i baghånden kan vi komme meget tæt på dit nuværende Excel Niveau, og samtidig får vi et praj om dit eller jeres kursus skal omhandle visualisering med grafik, betinget formatering eller diagrammer, eller om vi skal dykke mere ned i formler der regner med tal, datoer eller tid.

Vi vil garanterer dig en ting. Du får et kursus afholdt af vores dygtige og passionerede Excel konsulenter som passer til dit Excel niveau og behov, så du fremover på en sikker måde kan lave beregninger og fremlæggelser af virksomhedens Excel data.

Bonus: Efter et Excel-kursus hjælper vi dig med gratis konsulentsupport, eller du kan følge med på vores Excel-blog med nyheder, skabeloner og guides til funktioner i Microsoft Excel mv.

Tag dit kursus som et firma-, solo- eller åbent kursus

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe.

Firma kursus
 •  
 • Firmakursus for 3-12 personer i jeres virksomhed.
 • Vi kan skræddersy kurset til jeres behov og ønsker til indhold.
 • Kurset afholdes typisk i jeres egne lokaler i jeres virksomhed.
fra9.500 kr.ekskl. moms
Solo/Duo kursus
8.950 kr. ex. moms
 •  
 • Solo kursus for dig, der ønsker 1 til 1 undervisning. Men tag gerne en kollega med.
 • Vi tager en snak om dine ønsker og behov , og laver en plan sammen
 • Kurset afholdes på din arbejdsplads.
fra6.500 kr.ekskl. moms
Åbent kursus
8.950 kr. ex. moms
 •  
 • Et åbent kursus er for max 8 deltagere fra forskellige virksomheder.
 • Efter du har valgt dit kursus, kan du se datoer og lokationer for det givne kursus i kalenderen.
 • Åbne kurser afholdes i vores lokaler.
fra3.650 kr.ekskl. moms

Lær at bruge regneark med hands-on undervisning i ExceL

På vores Excel-kurser lærer du at lave pæne opstillinger, visualisere data med farver, præsentere data grafisk i diagrammer, udarbejde formler samt bruge de værktøjer, der gør arbejdet med større datamængder, avancerede formler og beregninger lettere.

Microsoft Excel – en verden af muligheder

Næsten uanset hvilket job du bestrider i dag, er Excel på en eller anden måde et af de programmer, der indgår i arbejdet. Excel-regneark er et uundværligt og effektivt redskab, og det er det formentlig også i din arbejdsdag.

Som årene er gået, har teknologien udviklet sig, så al data er elektronisk. Derfor er det nødvendigt med indsigt og kendskab til Excel. Måske behøver du ikke have en avanceret viden om Excel, men her på Officekursus.dk er vi enige om, at et grundlæggende kendskab til Excel i dagens Danmark er et minimumskrav til dine kompetencer for at bestride de fleste jobs.

Du kan læse en mere uddybende beskrivelse på vores Excel Blog om, hvad Excel er.

Vi er Excel Eksperter

Officekursus.dk har siden 2006 leveret Microsoft Office-kurser til små og store virksomheder, såsom Forsvaret, Jyske Bank, Danske Bank, Mærsk, DSV, Ørsted med flere.

Kurserne afholdes enten hos kunden eller hos os på en af vores lokationer, som er placeret rundt omkring i hele landet. Ved en fast aftale om levering af kurser får vi et stort indblik i, hvordan den enkelte virksomhed arbejder, og hvordan dens kultur og arbejdsgange hænger sammen. Vi planlægger kurserne sammen med kunden, så et kursus i Excel i en afdeling kan sagtens være meget anderledes end i naboafdelingen, da vi tager udgangspunkt i behovet. Kontakt os, og lad os drøfte mulighederne for at I får mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Q&A om Excel kurser

Helt overordnet set er svaret på overskriften meget simpelt: Microsoft Excel kan bruges til alt!

Lidt mere specifikt bruges Excel til beregninger, men Excel kan også bruges til alle former for simple eller avancerede databehandlinger og dataanalyse. Excel fungerer også i samspil med Word og PowerPoint, hvor du kan overføre data, diagrammer og grafer. Her er nogle af de områder, hvor Microsoft Excel er meget anvendeligt:

 • Regnskaber
 • Tilbudsberegninger
 • Planlægning
 • Dataanalyse
 • Statistik
 • Budgetter
 • Rapporteringer
 • Og ganske simple dagligdags beregninger

I vores oversigt længere oppe på siden finder du alt lige fra vores grundlæggende Excel-kursus, Excel videregående kursus samt avancerede kurser i Excel.
Flere af vores kurser er målrettet specifikke jobfunktioner, f.eks. Excel for laboranter og Excel for bogholdere etc.
I beskrivelsen af de enkelte kurser kan du læse, hvilket niveau du bør have før det pågældende Excel-kursus. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at ringe til os på 7026 0930, så tager vi en snak omkring dit niveau. Vi har også mulighed for at sende en Excel-kompetencetest til dig, som vi kan bruge til at vurdere dit Excel-kendskab og anbefale et kursus. Uanset om du er begynder eller allerede har et godt kendskab til Excel, så har vi et Excel-kursus, der passer til dit niveau.

Du finder et kursus i Microsoft Excel i København, Høje Taastrup, Vejle, Aarhus m.fl.

Vi er en landsdækkende kursusvirksomhed og afholder Excel-kurser i København, Aarhus, Høje Taastrup, Køge, Ballerup, Odense, Vejle, Herning og Aalborg.

I disse byer har vi planlagt afholdelsen af vores Excel-kurser, og du vil her deltage sammen med personer fra andre virksomheder og dermed få indsigt i, hvordan Excel kan bruges i forskellige sammenhænge.
På vores åbne Excel-kurser er agendaen fastlagt på forhånd, men dine spørgsmål er naturligvis velkomne, også selvom de er meget specifikke i forhold til dit behov.

Du kan også tage dit Excel-kursus som et onlinekursus. Det fungerer ligesom et fysisk kursus med en instruktør, der underviser live, bare online. Derfor opnår du den samme kommunikation med instruktøren, som hvis du var fysisk til stede.

Følgende er en del af vores åbne Excel-kursuskoncept:

 • Kursusgaranti
 • Fri parkering ved vores kursuslokationer – også i København og Århus
 • Vælg mellem mange datoer
 • Naturligvis kompetente instruktører med stor erfaring, der formidler undervisning i øjenhøjde
 • Vi sørger for morgenbrød, frokost samt eftermiddagskaffe
 • Vi har en Lenovo PC installeret med nyeste Excel-version klar til dig, som du kan bruge under kurset
 • Efter kurset må du ringe og skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål til Excel
 

Se listen med alle Excel-kurser – her ovenfor.

Prisen for et Excel-kursus varierer alt efter, om det tages som et firmakursus, et solokursus eller et åbent kursus. Derudover er der også forskellige priser på de grundlæggende og videregående Excel-kurser. Du kan se de nøjagtige priser på siden for hvert enkelt kursus.

Der er maks. 8 deltagere på et fysisk kursus, så vi sikrer at din underviser har tid til at I får svar på jeres spørgsmål.

Kurset varer typisk to dage, enkelte kurser varer kun én dag. Kun ved specialtilrettelagte kurser er varigheden tre dage.

Hvis I er flere personer i jeres virksomhed, der har behov for et kursus i Excel-regneark, kan vi lave en aftale om et firma firmakursus.

På et firma Excel-kursus arrangeret for jer vil vi altid tage en snak om agendaen for kurset og tilpasse den i forhold til de behov, I har for at arbejde med Excel. Jeres egne eksempler og Excel-filer mv. kan vi inddrage på kurset, så indlæringen foregår i “vante” omgivelser, hvilket betyder, at det lærte kan omsættes til praksis med det samme.

Følgende er en del af vores Excel-firmakursuskoncept:

 • Agendaen kan aftales nærmere og tilpasses jeres behov
 • Vi kommer til jeres virksomhed
 • Vi kan efter aftale medbringe vores bærbare Lenovo-pc
 • Instruktører med mange års erfaring i Excel, som evner at formidle på en forståelig måde
 • Alle Excel-kurser kan afholdes på engelsk
 • Kursusmaterialer
 • Efter kurset er du velkommen til at ringe eller skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål om Excel

Se priser på et firmakursus

Hos Officekursus.dk tilbyder vi dig muligheden for at få dit helt eget kursus i Excel, uanset om du skal lære at bruge Excel fra bunden, lære om VBA-programmering eller bruge Excel Power Bi.

Vi kalder det Excel Solo kurser, men du må altid tage en kollega med, da vi er sikre på, at det giver den bedste effekt efter kurset.

Et Solo Excel kursus er ofte en foretrukket, hvis du bliver stillet over for en opgave, hvor Excel indgår, som du skal tillære dig Excel-kompetencer i forhold til. Indholdet og agendaen for dit Excel Solo kursus planlægger vi i fællesskab, så vi er sikre på, at det matcher dit behov

 • Få dit helt eget Excel kursus med egen instruktør
 • Et kursus for dig, der gerne vil have et intensivt og målrettet Excel kursus
 • Få fokus på de ting, der er vigtige for dig i Excel
 • Inddrag egne problemstillinger og Excel-filer
 • Alle Excel kurser kan afholdes som “Solo” kurser

Læs mere om Solo kursus

Du kan deltage i et af vores kurser og derigennem opnå kendskab til Excel, hvilket kan bringe dig langt. Men der kan opstå situationer, hvor selv den dygtigste Excel-ekspert har behov for at søge lidt hjælp eller inspiration til Excel.

Microsoft har oprettet et Excel-hjælpecenter, hvor du kan finde emner om samarbejde, formler og funktioner, import og analyse af data og meget mere. Du kan finde det på både dansk og engelsk.

Vi laver løbende inspirationsvideoer, som du kan finde på vores YouTube-kanal.

Microsoft har en række videoer og artikler, der introducerer til de mest basale funktioner i Excel. Du finder videoerne her på dansk og engelsk.

Excel-kursus inklusive Support

Hvis du skulle støde på problemer eller udfordringer i dit daglige arbejde med Excel efter kurset, er vi kun et telefonopkald eller en e-mail væk. Du får nemlig automatisk support med, når du har deltaget på et Excel Kursus hos os, på den måde er du aldrig alene hvis der skulle opstå problemer eller udfordringer i dit arbejde med Excel regneark.

Herover kan du se vores store udvalg af Excel-kurser, som alle er tilrettelagt til erhvervslivet.

Kurserne kan afholdes som åbne kurser hos os (datoer findes under kurserne). Excel-kurserne kan også afholdes som interne firmakurser eller solo/duo-kurser.
Du kan også tage dit Excel-kursus online, hvor du bliver undervist live af en instruktør, ligesom på de fysiske kurser. 

Find alle kurser inden for Excel for begyndere og udvidede kurser i Excel.

No event found!

VI hjælper alle slags kunder

Bestil et tilbud

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud.

Spørg om kurset

Har du spørgsmål til et kursus, så kan du udfylde nedenstående, og vi vil hurtigt kontakte dig.

Bestil et tilbud på et firmakursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et firmakursus for 3-12 personer fra din arbejdsplads.

Bestil et tilbud på et solo kursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et solokursus til dig (og evt. 1 kollega).

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld nedenstående oplysninger hvis du ønsker at modtage en e-mail med nyheder, tips og tricks i form af diverse video guides til Office pakkens programmer.

Bestil tilbud på E-learning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på E-learning.

Afspil video

Tilmeld dig vores kursusagent

Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Tilbuddet som du modtager pr. mail, gælder for dig og dine kollegaer.

Udfyld nedenstående oplysninger, herefter holder vi dig orienteret pr. mail når der er restpladser på vores kurser.