Excel kursus - hos os eller i din virksomhed

Vi er specialister i Excel, og har et stort udvalg af Excel kurser. Tag et kursus hos os eller få et Excel kursus afholdt i din virksomhed for 1-12 deltagere. Lær Excel af vores dygtige Excel konsulenter, der har udviklet en række Excel kurser, der tilgodeser Excel undervisning på alle niveauer, lige fra grundlæggende Excel til avanceret programmering.

Find et Excel kursus der passer dig – afholdes i hele Danmark

Vores kurser i Excel afholdes som et firma kursus hos jer med 1-12 deltagere, eller du kan tilmelde dig et åbent Excel kursus i København, Aalborg, Aarhus, Høje Taastrup, Odense, mfl. på en af de mange datoer du kan se under kurserne.

På vores åbne kurser sørger vi for god forplejning og holdstørrelser på max. 8 deltagere.

Bonus: Efter et Excel kursus hjælper vi dig med gratis konsulent-support, eller du kan følge med på vores Excel blog med nyheder, skabeloner og guides til funktioner i Microsoft Excel mv..

Tag dit kursus som et firma-, solo- eller åbent kursus

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe.

Firma kursus
 •  
 • Firmakursus for 3-12 personer i jeres virksomhed.
 • Vi kan skræddersy kurset til jeres behov og ønsker til indhold.
 • Kurset afholdes typisk i jeres egne lokaler i jeres virksomhed.
fra8.950 kr.ekskl. moms
Solo kursus
8.950 kr. ex. moms
 •  
 • Solokursus for dig, der ønsker 1 til 1 undervisning. Du kan medbringe 1 kollega.
 • Vi kan skræddersy indholdet ud fra dit behov og ønsker.
 • Kurset afholdes på din arbejdsplads.
fra5.950 kr.ekskl. moms
Åbent kursus
8.950 kr. ex. moms
 •  
 • Et åbent kursus er for max 8 deltagere fra forskellige virksomheder.
 • Efter du har valgt dit kursus, kan du se datoer og lokationer for det givne kursus i kalenderen.
 • Åbne kurser afholdes i vores lokaler.
fra4.950 kr.ekskl. moms

Lær at bruge regneark med hands-on undervisning i ExceL

På vores Excel kurser lærer du at lave pæne opstillinger, visualisere data med farver, grafisk præsentation af data i diagrammer, at udarbejde formler samt at bruge de værktøjer, der gør arbejdet med større datamængder, avancerede formler og beregninger lettere.

Microsoft Excel – en verden af muligheder

Næsten uanset hvilket job du bestrider i dag, er Excel på en eller anden måde en af de programmer som indgår i arbejdet. Excel Regneark er et uundværligt og effektivt redskab, og det er det formentligt også i din arbejdsdag.

Som årerne er gået har teknologien udviklet sig til at alt data er elektronisk, derfor er det nødvendigt med indsigt og kendskab til Excel. Måske behøver du ikke have et avanceret kendskab til Excel, men her i Officekursus.dk er vi enige om at et Grundlæggende Excel kendskab i dagens Danmark er et minimums krav til dine kompetencer for at bestride de fleste jobs

Du kan læse en mere uddybende beskrivelse på vores Excel Blog om hvad er Excel

Vi er Excel Eksperter

Officekursus.dk har siden 2006 leveret Microsoft Office-kurser til små og store virksomheder, som f.eks. Forsvaret, Jyske Bank, Danske Bank, Mærsk, DSV, Ørsted mfl..

Kurserne afholdes enten hos kunden eller hos os på en af vores lokationer som er placeret rundt i hele landet. Ved en fast aftale om levering af kurser, giver det os et stort indblik i hvordan den enkelte virksomhed arbejder, og hvordan dens kultur og arbejdsgange hænger sammen. Vi planlægger kurserne sammen med kunden, så et Kursus i Excel i en afdeling kan sagtens være meget anderledes end i nabo afdelingen, da vi tager udgangspunkt i behovet. Kontakt os og lad os drøfte mulighederne for at I får mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Q&A om Excel kurser

Helt overordnet set er svaret på overskriften meget simpel, Microsoft Excel kan bruges til alt!

Lidt mere specifikt bruges Excel til beregninger, men Excel bruges til alle former for simple eller avancerede databehandlinger og dataanalyse. Excel fungerer også i samspil med Word og PowerPoint, hvortil du kan overføre data, diagrammer og grafer, herunder kan du nogle af de områder hvor Microsoft Excel er meget anvendelige

 • Regnskaber
 • Tilbudsberegninger
 • Planlægning
 • Dataanalyse
 • Statistik
 • Budgetter
 • Rapporteringer
 • Og ganske simple dagligdags beregninger

I vores oversigt længere oppe på siden finder du alt lige fra vores Grundlæggende Excel kursus, Excel Videregående kursus samt avancerede kurser i Excel.
Flere af vores kurser er målrettet specifikke job funktioner, f.eks. Excel for Laboranter og Excel for Bogholdere etc.
I beskrivelsen på de enkelte kurser kan du læse hvilket niveau du bør have før det pågældende Excel kursus, er du i tvivl er du altid velkommen til at ringe til os på 7026 0930, så tager vi en snak omkring dit niveau. Vi har også mulighed for at sende en Excel Kompetencetest til dig, som vi kan bruge til at vurdere dit Excel Kendskab og anbefaling af kursus. Uanset om du er begynder eller allerede har et godt kendskab til Excel, så har vi et Excel kursus, der passer til dit niveau.

Du finder et kursus i Microsoft Excel i København, Høje Taastrup, Vejle, Aarhus mfl.

Vi er en landsdækkende kursusvirksomhed, og afholder Excel kurser i København, Aarhus, Høje Taastrup, Køge, Ballerup, Odense, Vejle, Herning og Aalborg.

I disse byer har vi planlagt afholdelsen af vores Excel kurser, og du vil her deltage sammen med personer fra andre virksomheder, og dermed få indsigt i hvordan Excel kan bruges i forskellige sammenhænge.
På vores åbne Excel kurser, er agendaen fastlagt på forhånd, men dine spørgsmål er naturligvis velkommen, også selvom de er meget specifikke i forhold til dit behov.

Du kan også tage dit Excel kursus som et onlinekurser. Det fungerer ligesom et fysisk kursus med en instruktør, der underviser live, bare online. Derfor opnår du den samme kommunikation med instruktøren, som hvis du var fysisk tilstede.

Følgene er en del af vores åbne Excel kursus koncept:

 • Kursus garanti
 • Fri parkering ved vores kursus lokationer – også i København og Århus
 • Vælg mellem mange datoer
 • Naturligvis kompetente instruktører med stor erfaring, der formidler undervisning i øjenhøjde
 • Vi sørger for Morgenbrød, frokost samt eftermiddags kaffe
 • Vi har en Lenovo PC installeret med nyeste Excel version klar til dig, som du kan bruge under kurset
 • Efter kurset må du ringe og skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål til Excel

Se listen med alle Excel kurser – her ovenover

Prisen for et Excel kursus varierer alt efter om det tages som et firma, solo eller åbent kursus. Derudover er der også forskellige priser på de grundlæggende og videregående Excel kurser. Du kan se de nøjagtige priser på siden for hvert enkelt kursus.

Der er maks 8 deltagere på et fysisk kursus, så vi sikrer at din underviser har tid til at I får svar på jeres spørgsmål.

Kurset varer typisk 2 dage, enkelte kurser varer kun 1 dag. Kun ved special tilrettelagte kurser er varigheden 3 dage

Hvis I er flere personer i din virksomhed der har et behov for et Kursus i Excel Regneark, kan vi lave en aftale om et firma Firma kursus.

På et Firma Excel kursus arrangeret for jer, vil vi altid tage en snak om agendaen for kurset, og tilpasse den i forhold til de behov i har for at abejde med Excel. Jeres egne eksempler og Excel filer mv. kan vi indrage på kurset, så indlæringen bliver i “vante” omgivelser, som betyder at det lærte kan omsættes til praksis med det samme.

Følgene er en del af vores Excel Firma kursus koncept:

 • Agendaen kan aftales nærmere og tilpasse jeres behov
 • Vi kommer til jeres virksomhed
 • Vi kan efter aftale med bringe vores Bærbare Lenovo pc
 • Instruktører med mange års erfaring i Excel, der evner at formidle i øjenhøjde
 • Alle Excel kurser kan afholdes på engelsk
 • Kursusmaterialer
 • Efter kurset må du ringe og skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål til Excel

Se priser på et firma kursus

Hos Officekursus.dk tilbyder vi dig muligheden for at få dit helt eget kursus i Excel, dette uanset om du skal lære at bruge Excel fra bunden, eller om du skal lære om VBA Programmering eller bruge Excel Power Bi.

Vi kalder det Excel Solo kurser, men du må altid tage en kollega med, da vi er sikre på at, at det giver den bedste effekt efter kurset.

Et Solo Excel kursus er ofte en foretrukken form hvis du bliver stillet overfor en opgave hvori Excel indgår, som du skal tillære dig Excel Kompetencer i forhold til. Indholdet og agendaen for dit Excel Solo kursus planlægger vi i fællesskab, så vi er sikre på at den matcher dit behov

 • Få dit helt eget Excel kursus med egen instruktør
 • Et kursus for dig, der gerne vil have et intensivt og målrettet Excel kursus
 • Få fokus på de ting, der vigtige for dig i Excel
 • Inddrag egne problemstillinger og Excel filer
 • Alle Excel kurser kan afholdes som “Solo” kurser

Læs mere om Solo kursus

Du kan deltage på et af vores kurser, og af den vej få et kendskab til Excel, som kan bringe dig langt af vejen. Men der kan komme situationer hvor selv den dygtigste Excel ekspert har behov for at søge lidt hjælp eller inspiration til Excel.

Microsoft har lavet et Excel Hjælp-center hvor du finder emner omkring samarbejde, formler og funktioner, Importer og analyser data og meget mere.  som du finder her på dansk og engelsk

Vi laver løbende inspirations videoer som du kan finde i vores Youtube kanal

Microsoft har en række videoer og artikler der introducerer til de mest basale funktioner i Excel. Du finder videoerne her på dansk og engelsk

Excel Kursus inklusiv Support

Skulle det ske, at du efter kurset går i stå midt i en af dine egne dagligdags opgaver i Excel, så er vi ikke længere væk end et telefonopkald eller en e-mail. Du får nemlig automatisk support med, når du har deltaget på et Excel Kursus hos os, på den måde er du aldrig alene hvis der skulle opstå problemer eller udfordringer i dit arbejde med Excel regneark.

Ovenfor ser du vores store udvalg af Excel Kurser, som alle er tilrettelagt mod erhvervslivet.

Kurserne kan afholdes som åbne kurser hos os (datoer finder du under kurserne). Excel kurserne afholdes også som Interne Firma kurser eller Solo/Duo kurser.
Du kan også tage dit Excel kursus som et online Excel kursus, hvor du ligesom på de fysiske kurser, bliver undervist live af en instruktør.

Find alle kurser inden for Excel for begyndere og udvidet kursus i Excel.

No event found!

VI hjælper alle slags kunder

Bestil et tilbud

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud.

Spørg om kurset

Har du spørgsmål til et kursus, så kan du udfylde nedenstående, og vi vil hurtigt kontakte dig.

Bestil et tilbud på et firmakursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et firmakursus for 3-12 personer fra din arbejdsplads.

Bestil et tilbud på et solo kursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et solokursus til dig (og evt. 1 kollega).

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld nedenstående oplysninger hvis du ønsker at modtage en e-mail med nyheder, tips og tricks i form af diverse video guides til Office pakkens programmer.

Tilmeld dig vores kursusagent

Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Tilbuddet som du modtager pr. mail, gælder for dig og dine kollegaer.

Udfyld nedenstående oplysninger, herefter holder vi dig orienteret pr. mail når der er restpladser på vores kurser.

Bestil tilbud på E-learning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på E-learning.

Afspil video