Excel kurser i hele Danmark og online Excel kurser

Vi er specialister i Excel, og tilbyder dig et af Danmarks største udvalg af både fysiske og online Excel kurser. Lær Excel af vores dygtige Excel konsulenter, der har udviklet en række Excel kurser, som tilgodeser undervisning på alle niveauer. Du kan også tage vores Excel kurser online. 

Firma kursus

fra 8.950 kr. ex. moms
 • Op til 10 deltagere

Solo/duo kursus

fra 5.950 kr. ex. moms
 • For én eller to deltagere

Åbne kurser

fra 4.950 kr. ex. moms
 • Deltag på et åbent kursus

Find et Excel kursus i hele Danmark

Vores kurser i Excel afholdes som et firmakursus hos jer, eller du kan tilmelde dig et åbent Excel kursus i København, i Aalborg, Aarhus, Høje Taastrup, Odense, mfl. på en af de mange datoer du kan se under kurserne.

Bonus: Efter kurset hjælper vi dig med gratis konsulent-support, eller se vores Excel blog med nyheder og guides.

Online Excel kurser

Vi tilbyder også vores undervisning som online Excel kurser. Formatet er det samme som vores fysiske kurser, hvor du undervises af en instruktør, dog foregår kurserne online, så du kan følge undervisningen hjemmefra eller fra din arbejdsplads. Vores online Excel kurser er et fleksibelt alternativ til vores fysiske kurser, og du får lige så god adgang til din underviser som på vores fysiske kurser.

Lær at bruge regneark med hands-on undervisning i ExceL

På vores Excel kurser lærer du at lave pæne opstillinger, visualisere data med farver, grafisk præsentation af data i diagrammer, at udarbejde formler samt at bruge de værktøjer, der gør arbejdet med større datamængder, avancerede formler og beregninger lettere.

Excel Kursus inklusiv Support

Skulle det ske, at du efter kurset går i stå midt i en af dine egne dagligdags opgaver i Excel, så er vi ikke længere væk end et telefonopkald eller en e-mail. Du får nemlig automatisk support med, når du har deltaget på et Excel Kursus hos os, på den måde er du aldrig alene hvis der skulle opstå problemer eller udfordringer i dit arbejde med Excel regneark.

Ovenfor ser du vores store udvalg af Excel Kurser, som alle er tilrettelagt mod erhvervslivet.

Kurserne kan afholdes som åbne kurser hos os (datoer finder du under kurserne). Excel kurserne afholdes også som Interne Firma kurser eller Solo/Duo kurser.
Du kan også tage dit Excel kursus som et online Excel kursus, hvor du ligesom på de fysiske kurser, bliver undervist live af en instruktør.

Find alle kurser inden for Excel for begyndere og udvidet kursus i Excel.

Microsoft Excel – en verden af muligheder

Næsten uanset hvilket job du bestrider i dag, er Excel på en eller anden måde en af de programmer som indgår i arbejdet. Excel Regneark er et uundværligt og effektivt redskab, og det er det formentligt også i din arbejdsdag.

Uanset om det er den lille tømmer virksomhed, der bruger Excel Regneark til tilbudsberegninger eller økonomistyring i projekterne, eller om det regnskabschefen der skal lave Månedsregnskab eller anden rapportering. Kort sagt bruges MS Excel Regneark af stort set alle jobfunktioner i en virksomhed.

Som årerne er gået har teknologien udviklet sig til at alt data er elektronisk, derfor er det nødvendigt med indsigt og kendskab til Excel. Måske behøver du ikke have et avanceret kendskab til Excel, men her i Officekursus.dk er vi enige om at et Grundlæggende Excel kendskab i dagens Danmark er et minimums krav til dine kompetencer for at bestride de fleste jobs

Du kan læse en mere uddybende beskrivelse på vores Excel Blog om hvad er Excel

Hvad kan du bruge Microsoft Excel til?

Helt overordnet set er svaret på overskriften meget simpel, Microsoft Excel kan bruges til alt!

Lidt mere specifikt bruges Excel til beregninger, men Excel bruges til alle former for simple eller avancerede databehandlinger og dataanalyse. Excel fungerer også i samspil med Word og PowerPoint, hvortil du kan overføre data, diagrammer og grafer, herunder kan du nogle af de områder hvor Microsoft Excel er meget anvendelige

 • Regnskaber
 • Tilbudsberegninger
 • Planlægning
 • Dataanalyse
 • Statistik
 • Budgetter
 • Rapporteringer
 • Og ganske simple dagligdags beregninger

Hvad er dit Excel Niveau?

I vores oversigt længere oppe på siden finder du alt lige fra vores Grundlæggende Excel kursus, Excel Videregående kursus samt avancerede kurser i Excel.
Flere af vores kurser er målrettet specifikke job funktioner, f.eks. Excel for Laboranter og Excel for Bogholdere etc.
I beskrivelsen på de enkelte kurser kan du læse hvilket niveau du bør have før det pågældende Excel kursus, er du i tvivl er du altid velkommen til at ringe til os på 7026 0930, så tager vi en snak omkring dit niveau. Vi har også mulighed for at sende en Excel Kompetencetest til dig, som vi kan bruge til at vurdere dit Excel Kendskab og anbefaling af kursus. Uanset om du er begynder eller allerede har et godt kendskab til Excel, så har vi et Excel kursus, der passer til dit niveau.

Vi er Excel Eksperter

Officekursus.dk har siden 2006 leveret Microsoft Office-kurser til små og store virksomheder, som f.eks. Forsvaret, Jyske Bank, Danske Bank, Mærsk, DSV, Ørsted mfl..

Kurserne afholdes enten hos kunden eller hos os på en af vores lokationer som er placeret rundt i hele landet. Ved en fast aftale om levering af kurser, giver det os et stort indblik i hvordan den enkelte virksomhed arbejder, og hvordan dens kultur og arbejdesgange hænger sammen. Vi planlægger kurserne sammen med kunden, så et Kursus i Excel i en afdeling kan sagtens være meget anderledes end i nabo afdelingen, da vi tager udgangspunkt i behovet. Kontakt os og lad os drøfte mulighederne for at I får mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Hvor kan man tage et Excelkursus?

Excel Kurser findes i København, Høje Taastrup, Vejle, Aarhus mfl.

Vi er en landsdækkende kursusvirksomhed, og afholder Excel kurser i København, Aarhus, Høje Taastrup, Køge, Ballerup, Odense, Vejle, Herning og Aalborg.

I disse byer har vi planlagt afholdelsen af vores Excel kurser, og du vil her deltage sammen med personer fra andre virksomheder, og dermed få indsigt i hvordan Excel kan bruges i forskellige sammenhænge.
På vores åbne Excel kurser, er agendaen fastlagt på forhånd, men dine spørgsmål er naturligvis velkommen, også selvom de er meget specifikke i forhold til dit behov.

Du kan også tage dit Excel kursus som et online Excel kursus. Det fungerer ligesom et fysisk kursus med en instruktør, der underviser live, bare online. Derfor opnår du den samme kommunikation med instruktøren, som hvis du var fysisk tilstede.

Følgene er en del af vores åbne Excel kursus koncept:

 • Kursusgaranti – læs om kursusgarantien
 • Fri parkering ved vores kursuslokationer – også i København og Århus
 • Vælg mellem mange datoer
 • Naturligvis kompetente instruktører med stor erfaring, der formidler undervisning i øjenhøjde
 • Vi sørger for Morgenbrød, frokost samt eftermiddags kaffe
 • Vi har en Lenovo PC installeret med nyeste Excel version klar til dig, som du kan bruge under kurset
 • Efter kurset må du ringe og skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål til Excel

Se listen med alle Excel kurser – her ovenover

Hvad koster et Excel kursus?

Prisen for et Excel kursus varierer alt efter om det tages som et firma, solo eller åbent kursus. Derudover er der også forskellige priser på de grundlæggende og videregående Excel kurser. Du kan se de nøjagtige priser på siden for hvert enkelt kursus.

Hvor mange kursister er der på kurset?

Der er maks 8 deltagere på et fysisk kursus, så vi sikrer at der er tid til at I får svar på jeres spørgsmål.

 

Hvor mange dage varer kurset?

Kurset varer typisk 2 dage, enkelte kurser varer kun 1 dag.

Excel kurser afholdt i din virksomhed

Hvis I er flere personer i din virksomhed der har et behov for et Kursus i Excel Regneark, kan vi lave en aftale om et firma Firma kursus.

På et Firma Excel kursus arrangeret for jer, vil vi altid tage en snak om agendaen for kurset, og tilpasse den i forhold til de behov i har for at abejde med Excel. Jeres egne eksempler og Excel filer mv. kan vi indrage på kurset, så indlæringen bliver i “vante” omgivelser, som betyder at det lærte kan omsættes til praksis med det samme.

Følgene er en del af vores Excel Firma kursus koncept:

 • Agendaen kan aftales nærmere og tilpasse jeres behov
 • Vi kommer til jeres virksomhed
 • Vi kan efter aftale med bringe vores Bærbare Lenovo pc
 • Instruktører med mange års erfaring i Excel, der evner at formidle i øjenhøjde
 • Alle Excel kurser kan afholdes på engelsk
 • Kursusmaterialer
 • Efter kurset må du ringe og skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål til Excel

Se priser på et firma kursus

Excel Solo kurser – Ene undervisning

Hos Officekursus.dk tilbyder vi dig muligheden for at få dit helt eget kursus i Excel, dette uanset om du skal lære at bruge Excel fra bunden, eller om du skal lære om VBA Programmering eller bruge Excel Power Bi.

Vi kalder det Excel Solo kurser, men du må altid tage en kollega med, da vi er sikre på at, at det giver den bedste effekt efter kurset.

Et Solo Excel kursus er ofte en foretrukken form hvis du bliver stillet overfor en opgave hvori Excel indgår, som du skal tillære dig Excel Kompetencer i forhold til. Indholdet og agendaen for dit Excel Solo kursus planlægger vi i fællesskab, så vi er sikre på at den matcher dit behov

 • Få dit helt eget Excel kursus med egen instruktør
 • Et kursus for dig, der gerne vil have et intensivt og målrettet Excel kursus
 • Få fokus på de ting, der vigtige for dig i Excel
 • Inddrag egne problemstillinger og Excel filer
 • Alle Excel kurser kan afholdes som “Solo” kurser

Læs mere om Solo kursus

Excel hjælp til selvhjælp

Du kan deltage på et af vores kurser, og af den vej få et kendskab til Excel, som kan bringe dig langt af vejen. Men der kan komme situationer hvor selv den dygtigste Excel ekspert har behov for at søge lidt hjælp eller inspiration til Excel.

Microsoft har lavet et Excel Hjælp-center hvor du finder emner omkring samarbejde, formler og funktioner, Importer og analyser data og meget mere.  som du finder her på dansk og engelsk

Hjælp og gratis online video kurser

Vi laver løbende inspirations videoer som du kan finde i vores Youtube kanal

Microsoft har en række videoer og artikler der introducerer til de mest basale funktioner i Excel. Du finder videoerne her på dansk og engelsk

No event found!
Hent flere