Microsoft Office Kurser


Hos Officekursus.dk får du IT kurser, der ruster dig og dine kollegaer til at anvende Microsoft Office pakken optimalt. Det kan være i forbindelse implementering af nye programmer, eller hvis du ønsker at opnå et højere niveau i et givent program.

Vores Office kurser kan afholdes i jeres virksomhed, som et Firma Kursus, eller hos os i København, Vejle, Herning, Aarhus eller Aalborg. Er I mere end tre deltagere, kan det betale sig at arrangere kurset som et firma kursus.

Vi har et stor udvalg af Office kurser, der dækker alle niveauer. Vi skræddersyer meget gerne et kursus, hvad enten det er et SharePoint kursus eller et Excel Kursus, sørger vi for det matcher jeres ønsker og behov - og hvor udbyttet med det samme kan overføres til det daglige arbejde.

Vælg et Office Kursus

Herunder kan du finde dit næste Office kursus. Er du i tvivl om hvilket kursus du vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 260 930.

 

Microsoft Office kurser til virksomheder

Hvis Der er flere fra Jeres virksomhed der har behov for at få det samme Microsoft Office kursus, så vil der være en stor fordel i at få kurset afviklet som et firma kursus. Dette giver Jer muligheder for i samarbejde med os, at tilrettelægge kursusprogrammet så det passer til målgruppen og samtidig giver det en økonomisk fordel at holde IT kurser internt i virksomheden.

Kurserne kan efter ønske afholdes på engelsk og afholdes i Office versionerne 2007/2010/2013/2016

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på et kursus hos Jer, så brug kontakt formularen til højre, og vi vil kontakte dig for en videre snak om mulighederne.

Åbne IT kurser

Datoer for de åbne kurser samt hvilken by de afholdes i, fremgår under hvert enkelt kursus. Du kan også finde en oversigt over alle vores kurser i kursuskalenderen

Vi afholder vores Office kurser i København, Århus, Fredericia, Ålborg, Herning mfl., dermed vil du altid være meget tæt på et af vores IT kurser.

Referencer

"Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
SE ALLE REFERENCER