Deltag på et af vores kurser inden for Office 365, og lær at bruge de muligheder Office 365 indeholder og som med den rigtige kendskab kan hjælpe dig til en lettere hverdag.

I Office 365 kursus paletten finder du kurser for Office 365 brugere som skal bruge programmerne i dagligdagen samt Office 365 administratorer som skal administrere og styre sikkerheden.

Vores kurser er gennemarbejdede og tager udgangspunkt i den konstante udvikling i Office 365 og har stor fokus den digitale udvikling.

Har I skiftet til Office 365, eller er i igang med at skifte til Office 365, så kontakt os for en snak om et kursus i Office 365 programmerne. Hos Officekursus.dk finder du Microsoft Office 365 kurser i København, Høje Taastrup, Aarhus. Et Office 365 kursus kan også afholdes ude i din virksomhed, hvor vi kan tilpasse og aftale specielle agendaer til jer.

Bestil et tilbud

Office 365 kursus for brugere og administratorer

Når i som virksomhed skifter til nye systemer som bl.a Office 365, er der rigtig god grund til at tænke uddannelse ind som en investering i medarbejdernes trivsel og effektive udnyttelse af Office 365 mulighederne. Herunder ser du vores kurser i Office 365 som alle kan tilrettes og planlægges efter lige præcis det behov i har for at arbejde effektivt med Office 365. Indhold og varighed vil vi efter en snak med jer komme med anbefalinger til.
 

Office 365 kursus for brugere

Når i som virksomhed skifter til nye systemer som bl.a Office 365, er der rigtig god grund til at tænke uddannelse ind som en investering i medarbejdernes trivsel og effektive udnyttelse af Office 365 mulighederne.

Godt nok ligner Office programmerne Excel, Word, Outlook og PowerPoint måske på overfladen tidligere versioner, men selv her er der kommet nye muligheder til, som kan hjælpe til en lettere arbdjsgang i de enkelte programmer, eller blot helt nye muligheder for at arbejde med programmet.

Udover Office programmerne indeholder Office 365 muligheder, som uden en grundig introduktion ikke bliver anvendt, her kan nævne Samarbejdsværktøjet Microsoft teams, Dokument håndtering mm. i SharePoint Online, fil deling og synkronisering med OneDrive samt værktøjet der binder "de flyvske" opgaver sammen Microsoft To Do. Foruden en masse små men nyttige programmer som Planner, Sway, Delve, Forms, vagter, Stream samt de lidt mere avancerede apps; PowerApps og Microsoft Power Automate

Office 365 kurser for administratorer

Er du Virksomhedens IT administrator er du med garanti dybt involveret i virksomhedens Office 365 udrulning og skal have viden om Office 365 setuppet så du kan råde og vejlede samt intgrerer virksomhedens eksisterende systemer. Vi har et Generelt kursus i Office 365 administration, hvor du får en bred viden om Office 365, hvor vi gennemgår alt lige fra oprettelse af brugere til Exchange Administration, SharePoint Administration og Microsoft Teams Administration.

 

Office 365 kursus afholdt hos jer

Ofte er det hele virksomheden, der skifter til Office 365. Der er derfor størst logik i, at få os ud til jeres virksomhed, for at give jeres medarbejdere mere viden om Office 365.

Vi kan i den sammenhæng tilbyde følgende:

 • Vi kommer til jer, så I sparer transport for jeres medarbejdere
 • Vi kan medbringe bærbare computere med Office 365 adgang
 • Undervisning i "øjenhøjde"
 • Office 365 kurser og seminarer kan afholdes på engelsk
 • Op til 12 deltagere på et kursus og 30 på et seminar
 • Efterfølgende Online support for alle deltagere

Se priser mm. for vores Office 365 firma kurser

Office 365 kurser i København og Århus

Vores Office 365 kurser afholdes i Århus og København på forskellige datoer. Her vil du møde deltagere fra andre virksomheder, der også har skiftet til Office 365.

På vores åbne kurser tilbyder vi følgende:

 • Kursusgaranti - læs om kursusgarantien
 • Fri parkering ved vores kursuslokationer
 • Mange datoer at vælge i mellem
 • Dygtige instruktører, der formidler undervisning i øjenhøjde
 • På kurset sørger vi forplejningen og naturligvis også en computer til dig
 • Efterfølgende online support - til dig med spørgsmål og udfordringer

Se vores kursus i Office 365

Referencer

"Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
SE ALLE REFERENCER