AI kurser i hele danmark

Hos Officekursus kan du blive undervist i AI på den måde, der passer bedst til dig eller din virksomheds behov. Vores specialister sidder klar med den nyeste viden og erfaring med AI. Tag et kursus hos os eller få et AI kursus afholdt i din virksomhed. Lær AI af vores dygtige konsulenter, der har udviklet en række AI kurser, der tilgodeser undervisning i kunstig intelligens på flere niveauer.

ai, Copilot og chatgpt kurser – afholdes i København, Aarhus og Online

Vores kurser i AI afholdes som et firma kursus hos jer med 1-12 deltagere, eller du kan tilmelde dig et åbent AI kursus på en af de mange datoer du kan se under kurserne.

På vores åbne kurser sørger vi for god forplejning og holdstørrelser på max. 8 deltagere.

Bonus: Efter et AI kursus hjælper vi dig med gratis konsulent-support.

Tag dit kursus som et firma-, solo- eller åbent kursus

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe.

Firma kursus
 •  
 • Firmakursus for 3-12 personer i jeres virksomhed.
 • Vi kan skræddersy kurset til jeres behov og ønsker til indhold.
 • Kurset afholdes typisk i jeres egne lokaler i jeres virksomhed.
fra11.950 kr.ekskl. moms
Solo kursus
8.950 kr. ex. moms
 •  
 • Solokursus for dig, der ønsker 1 til 1 undervisning. Du kan medbringe 1 kollega.
 • Vi kan skræddersy indholdet ud fra dit behov og ønsker.
 • Kurset afholdes på din arbejdsplads.
fra7.500 kr.ekskl. moms
Åbent kursus
8.950 kr. ex. moms
 •  
 • Et åbent kursus er for max 8 deltagere fra forskellige virksomheder.
 • Efter du har valgt dit kursus, kan du se datoer og lokationer for det givne kursus i kalenderen.
 • Åbne kurser afholdes i vores lokaler.
fra5.950 kr.ekskl. moms

Lær AI og chatgpt med hands-on undervisning

På vores kurser i kunstig intelligens lærer du hvad AI er, hvordan det fungerer, og hvad du kan bruge det til i dit daglige arbejde. Uanset hvilket af vores AI kurser du vælger, vil vi lære dig, hvordan du kan bruge AI og chatGPT til at automatisere og forbedre en bred vifte af dine arbejdsopgaver.

AI og chatGPT – en verden af muligheder

AI kan anvendes til en bred vifte af arbejdsopgaver på tværs af forskellige industrier og sektorer. AI er derfor brugbart af flere årsager på grund af dets evne til at automatisere opgaver, analysere store mængder data og generere indsigt på måder, der normalt ville kræve menneskelig indgriben. 

Q&A om AI kurser

AI og chatGPT kan blandt andet bruges til:

 1. Automatisering af rutineopgaver: AI kan automatisere gentagne, tidkrævende opgaver, hvilket frigiver din tid til mere kreative og komplekse arbejdsopgaver.

 2. Hurtig databehandling: AI kan analysere store datamængder hurtigere end mennesker. Dette gør det muligt at identificere mønstre, tendenser og sammenhænge på en mere effektiv måde.

 3. Forudsigelser og anbefalinger: AI kan analysere historiske data for at forudsige fremtidige begivenheder, tendenser og resultater. Det giver mulighed for at træffe mere informerede beslutninger.

 4. Personalisering: AI kan tilpasse oplevelser og anbefalinger baseret på individuelle præferencer og adfærd. Dette forbedrer brugeroplevelsen inden for områder som e-handel, underholdning og markedsføring.

 5. Fejlreduktion: AI kan reducere risikoen for fejl, da det kan udføre opgaver med en høj grad af nøjagtighed og ensartethed.

 6. Stordataanalyse: AI kan udtrække meningsfulde indsigter fra store og komplekse datasæt, hvilket kan føre til nye opdagelser og bedre forståelse af komplekse problemstillinger.

… og meget meget mere.

Samlet set har AI potentiale til at ændre måden, vi arbejder, kommunikerer og løser problemer på. Dets evne til at behandle information og træffe beslutninger på en måde, der ligner menneskelig intelligens, gør den ekstremt brugbar i en lang række brancher.

Er du i tvivl om, hvordan du kan bruge AI i din branche, er du velkommen til at kontakte os, og så kan vi sammen finde et kursus, der passer til dit behov.

Du finder et kursus i AI i København, Høje Taastrup, Vejle, Aarhus mfl.

Vi er en landsdækkende kursusvirksomhed, og afholder AI kurser i København, Aarhus, Høje Taastrup, Køge, Ballerup, Odense, Vejle, Herning og Aalborg.

I disse byer har vi planlagt afholdelsen af vores AI kurser, og du vil her deltage sammen med personer fra andre virksomheder, og dermed få indsigt i hvordan kunstig intelligens kan bruges i forskellige sammenhænge.

På vores åbne AI kurser, er agendaen fastlagt på forhånd, men dine spørgsmål er naturligvis velkommen, også selvom de er meget specifikke i forhold til dit behov.

Du kan også tage dit AI kursus som et onlinekurser. Det fungerer ligesom et fysisk kursus med en instruktør, der underviser live, bare online. Derfor opnår du den samme kommunikation med instruktøren, som hvis du var fysisk tilstede.

Følgende er en del af vores åbne AI kursus koncept:

 • Kursus garanti
 • Fri parkering ved vores kursus lokationer – også i København og Århus
 • Vælg mellem mange datoer
 • Naturligvis kompetente instruktører med stor erfaring, der formidler undervisning i øjenhøjde
 • Vi sørger for Morgenbrød, frokost samt eftermiddags kaffe
 • Vi har en Lenovo PC installeret klar til dig, som du kan bruge under kurset
 • Efter kurset må du ringe og skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål til AI

Prisen for et AI kursus varierer alt efter om det tages som et firma, solo eller åbent kursus. Derudover er der også forskellige priser på de grundlæggende og videregående AI kurser. Du kan se de nøjagtige priser på siden for hvert enkelt kursus.

Der er maks 8 deltagere på et fysisk kursus, så vi sikrer at din underviser har tid til at I får svar på jeres spørgsmål.

Kurset varer typisk 2 dage, enkelte kurser varer kun 1 dag. Kun ved special tilrettelagte kurser er varigheden 3 dage

Hvis I er flere personer i din virksomhed der har et behov for et Kursus i AI, kan vi lave en aftale om et firma kursus.

På et Firma AI kursus arrangeret for jer, vil vi altid tage en snak om agendaen for kurset, og tilpasse den i forhold til de behov i har for at arbejde med AI. Jeres egne eksempler, opgaver mv. kan vi inddrage på kurset, så indlæringen bliver i “vante” omgivelser, som betyder at det lærte kan omsættes til praksis med det samme.

Følgende er en del af vores AI Firma kursus koncept:

 • Agendaen kan aftales nærmere og tilpasse jeres behov
 • Vi kommer til jeres virksomhed
 • Vi kan efter aftale at medbringe vores Bærbare Lenovo pc
 • Instruktører med speciale og opdateret viden om AI, der evner at formidle i øjenhøjde
 • Alle AI kurser kan afholdes på engelsk
 • Kursusmaterialer
 • Efter kurset må du ringe og skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål til AI

Hos Officekursus.dk tilbyder vi dig muligheden for at få dit helt eget kursus i AI.

Vi kalder det AI Solo kursus, men du må altid tage en kollega med, da vi er sikre på at, at det giver den bedste effekt efter kurset.

Et Solo AI kursus er ofte en foretrukken form hvis du bliver stillet overfor en opgave hvori AI indgår. Indholdet og agendaen for dit AI Solo kursus planlægger vi i fællesskab, så vi er sikre på at den matcher dit behov

 • Få dit helt eget AI kursus med egen instruktør
 • Et kursus for dig, der gerne vil have et intensivt og målrettet AI kursus
 • Få fokus på de ting, der vigtige for dig i AI
 • Inddrag egne problemstillinger
 • Alle AI kurser kan afholdes som “Solo” kurser

AI Kursus inklusiv Support

Skulle det ske, at du efter kurset går i stå midt i en af dine egne dagligdags opgaver med AI, så er vi ikke længere væk end et telefonopkald eller en e-mail. Du får nemlig automatisk support med, når du har deltaget på et AI Kursus hos os, på den måde er du aldrig alene hvis der skulle opstå problemer eller udfordringer i dit arbejde med AI.

Ovenfor ser du vores store udvalg af AI Kurser, som alle er tilrettelagt mod erhvervslivet.

Kurserne kan afholdes som åbne kurser hos os (datoer finder du under kurserne). AI kurserne afholdes også som Interne firma kurser eller solo/duo kurser.
Du kan også tage dit AI kursus som et online AI kursus, hvor du ligesom på de fysiske kurser, bliver undervist live af en instruktør.

No event found!

VI hjælper alle slags kunder

Bestil et tilbud

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud.

Spørg om kurset

Har du spørgsmål til et kursus, så kan du udfylde nedenstående, og vi vil hurtigt kontakte dig.

Bestil et tilbud på et firmakursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et firmakursus for 3-12 personer fra din arbejdsplads.

Bestil et tilbud på et solo kursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et solokursus til dig (og evt. 1 kollega).

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld nedenstående oplysninger hvis du ønsker at modtage en e-mail med nyheder, tips og tricks i form af diverse video guides til Office pakkens programmer.

Bestil tilbud på E-learning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på E-learning.

Afspil video

Tilmeld dig vores kursusagent

Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Tilbuddet som du modtager pr. mail, gælder for dig og dine kollegaer.

Udfyld nedenstående oplysninger, herefter holder vi dig orienteret pr. mail når der er restpladser på vores kurser.