Excel kursus i københavn

Lær Excel på vores Excel kurser i København. Vi har et stort udvalg til dig, som skal i gang med Excel, eller måske allerede er i fuld gang med at arbejde med Excel. Vi tilbyder både kurser på et grundlæggende og et avanceret niveau, hvor du får tips og tricks til Excel regneark og funktioner i Excel.

Vores Excel kurser er målrettet til begyndere og øvede brugere af Excel, herudover tilbyder vi også avancerede kurser i VBA programmering samt kurser i Pivottabeller, som tager dig skridtet videre.

Firma kursus

fra 8.950 kr. ex. moms
  • Op til 10 deltagere

Solo/duo kursus

fra 5.950 kr. ex. moms
  • For 1 eller 2 deltagere

Åbne kurser

fra 3.350 kr. ex. moms
  • Deltag på et kursus

Tag et inspirerende Excel kursus i københavn

Deltag på et Excel kursus i København og få udvidet dit kendskab til Excel regneark og programmets mange muligheder for at behandle og analysere data.

Excel kurser til alle behov

Vi tilbyder et Excel kursus til alle behov i København, så uanset om du er nybegynder og har brug for et grundlæggende Excel kursus eller om du er en mere erfaren bruger af Microsoft Excel, så har vi et kursus, der passer til dig. Et Excel kursus varer enten 1 dag eller 2 dage alt efter om du vælger et 1 dags intensivt kursus eller et 2 dages kursus.

Deltag på et kursus med gode faciliteter

Herunder finder du vores kurser i Excel i København. Vi afholder kurserne i København på Hotel Kong Arthur, som ligger midt mellem søerne og Nørreport station. Det er en central beliggenhed og hotellet er den skønneste lille oase midt i byen. Er du i bil, sørger vi for, at du kan parkere gratis under kurset.

Gode og behagelige faciliteter er ikke nok når du deltager i vores kursus. Vi garanterer dig for veloplagte og velforberedte instruktører, der alle kan deres kram både fagligt og pædagogisk.

Alle vores kurser er baseret på høj deltageraktivitet under selve kurset. Dermed vil du under gennemgangen af nye emner være aktiv ligesom du vil blive tilpas udfordret med forskelligartede opgaver. Dine spørgsmål er en vigtig del af din læring, og er med til at præge kurset på den gode måde.

Nedenfor kan du læse mere og tilmelde dig de enkelte Excel regneark kurser vi tilbyder i København.

No event found!
Hent flere

Se oversigten over alle vores Excel kurser. Se også: Excel E-learning forløb og Excel online kurser.

excel kurser i København

Det får du på kurset