Excel kurser i København

Lær Excel på vores Excel kurser i København. Vi har et stort udvalg til dig, som skal i gang med Microsoft Excel, eller måske allerede er i fuld gang med at arbejde med Excel. Vi tilbyder både kurser på et grundlæggende og et avanceret niveau, hvor du får tips og tricks til Excel regneark og funktioner i Excel.

Vores Excel kurser er målrettet til begyndere og øvede brugere af Excel, herudover tilbyder vi også videregående kurser i VBA programmering samt kurser i Pivottabeller, som tager dig skridtet videre i dit arbejde med data.

Tag et inspirerende Excel kursus i København

Deltag på et Excel kursus i København og få udvidet dit kendskab til Excel regneark og programmets mange muligheder for at behandle og analysere data.

Microsoft Excel kurser til alle behov

Lær de formler og funktioner, som gør dit arbejde med data nemmere. Vi tilbyder et Excel kursus til alle behov i København, så uanset om du er nybegynder og har brug for et grundlæggende Excel kursus eller om du er en mere erfaren bruger af Microsoft Excel, så har vi et kursus, der passer til dig. Et Excel kursus varer enten 1 dag eller 2 dage alt efter om du vælger et 1 dags intensivt kursus eller et 2 dages kursus.

Deltag på et kursus i Excel med gode faciliteter centralt i København

Herunder finder du vores kurser i Excel i København. Vi afholder kurserne i København på Hotel Kong Arthur, som ligger midt mellem søerne og Nørreport station. Det er en central beliggenhed og hotellet er den skønneste lille oase midt i byen. Er du i bil, sørger vi for, at du kan parkere gratis under kurset.

Gode og behagelige faciliteter er ikke nok når du deltager i vores kursus. Vi garanterer dig for veloplagte og velforberedte instruktører, der alle kan deres kram både fagligt og pædagogisk.

Alle vores kurser er baseret på høj deltageraktivitet under selve kurset. Dermed vil du under gennemgangen af nye emner være aktiv ligesom du vil blive tilpas udfordret med forskelligartede opgaver. Dine spørgsmål er en vigtig del af din læring, og er med til at præge kurset på den gode måde.

Nedenfor kan du læse mere og tilmelde dig de enkelte grundlæggende og videregående Excel regneark kurser vi tilbyder i København.

No event found!
Se flere datoer

Se oversigten over alle vores Excel kurser. Se også: Excel E-learning forløb og Excel online kurser.

Firma kursus
15.950 kr. ex. moms
  • Afholdes i jeres virksomhed
  • Op til 12 deltagere
  • Indhold kan tilpasses jer
fra 8.950kr. ekskl. moms
Solo kursus
8.950 kr. ex. moms
  • Afholdes i jeres virksomhed
  • Kursus for dig og en kollega
  • Indhold tilpasses jer
fra 5.950 kr. ekskl. moms
Åbent kursus
8.950 kr. ex. moms
  • Afholdes i vores lokaler
  • Max 8 deltagere
  • Se datoer herunder
fra 3.350kr. ekskl. moms

excel kurser i København

Det får du på kurset

VI hjælper alle slags kunder