Referencer

Vi har mange glade og tilfredse kursister. Flere af dem har skrevet en udtalelse om deres erfaring med os som kursusleverandør. Herunder kan du se nogle af de udtalelser, som kursisterne har givet os. Har du spørgsmål, så kan du kontakte os på 7026 0930

Kursus: Effektiv med outlook

Kasper Egelund, Managing Director, Vip

“Jeg selv og en hel stribe af vores medarbejdere har været på kursus i både Outlook og Excel hos Officekursus.dk. Begge gange var undervisningen rigtig god, den var yderst pædagogisk med et godt fagligt niveau, og Officekursus.dk er gode til at få tingene ned på et jordnært niveau. Samtidig var der en utrolig god opfølgning på de spørgsmål, vi sad med – helt ned på enkelt brugerniveau. I dag bruger jeg selv Outlook meget mere effektivt. Så jeg er rigtig godt tilfreds. Og nu skal vi snart have en gruppe medarbejdere på kursus igen. De skal være superbrugere i Excel.”
 

Excel Pivottabeller

Else Schmidt, Aalborg Kommune, Park & Natur

“Kurset kørte som smurt. Det var rigtig godt tilrettelagt. Vi havde en dygtig underviser, som var meget pædagogisk. Han forstår, at det ikke kun handler om at kunne et program, men også lære fra sig. Det har været nemt at overføre det til dagligdagen. Vi fik mange gode detaljer og fif, som vi kunne gå lige hjem at bruge, og så er det utrolig nemt at slå op i kursusmaterialet bagefter. Samtidig var niveauet højt på trods af, at vi var en blandet flok”
 

Kursus: Excel videregående

Jeanette Juhler Døssing, Senior Planner, Order Management, LEGO

“Det var et super godt kursus mine kollegaer og jeg var på, kurset blev afholdt in-House her hos Lego. Underviseren formåede virkelig at fange os på vores niveau lynhurtigt og fik løftet os. Der var rigtig mange fine tips og tricks, og vi var ikke nået ret langt ud på formiddagen, før jeg tænkte, at de her penge var givet godt ud. Jeg vil bestemt gerne på flere kurser, så snart det er muligt. Før kunne jeg godt bruge Excel, men jeg vidste, at det nok ikke altid var den mest optimale måde, jeg brugte det på. Det kunne gøres hurtigere og lettere. Og det har kurset helt sikkert vist”
 

Kursus: Excel videregående

Ole Christian Dalvang, salgsdirektør, Rambøll Management

“Jeg har brugt Excel i mange år. Der kommer hele tiden nye versioner med nye muligheder. Men i den travle hverdag, får man ikke rigtig sat sig ind i det. Det koster en masse tid. Kurset var godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser. Jeg har lært en række nye ting, som jeg faktisk bruger i det daglige. Så jeg har haft stor glæde af kurset blandt andet i forhold til salgs- og ledelsesrapportering. Jeg sparer helt sikkert tid, fordi jeg langt nemmere kan trække relevant information ud af komplekse datasæt. Er det sat op rigtigt, kan det jo hjælpe til at give en lynhurtig afrapportering”
 

Kursus: Excel vba grundlæggende

Heidi Thygesen, IKR A/S

“Det var et godt kursus, som gav en grundforståelse af, hvor man skal starte, når man begiver sig ud i programmering. Samtidig var det et lille hold, hvor der var tid til at stille spørgsmål og lave øvelser. Mit mål var, at jeg kunne gå tilbage og udvikle nogle værktøjer i firmaet, så vi kan automatisere mere. Jeg har brugt det med det samme og kunne helt sikkert forestille mig at tage et kursus i udvidet VBA”
 

Kurus: Solo excel kursus

Nini Billmann, International Key Account Manager, Air Greenland

“Jeg har aldrig været en haj til Excel og har i mange år ofte måtte bede om hjælp. Jeg har simpelthen ikke haft tid til at sætte mig ind i det. Men i længden var det ikke optimalt. Min forhindring var, at jeg har et job, hvor jeg rejser rigtig meget. Jeg ved sjældent, om jeg er hjemme om 14 dage. Så jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg i årenes løb har googlet Excel-kurser, men ikke kunnet deltage.

Så lige det her Excel kursus var som skræddersyet til mig. Jeg kunne tage det med kort varsel, og så kom underviseren oven i købet ud på mit kontor og tog udgangspunkt i mit eget materiale. Jeg troede, jeg skulle i gang med det helt basale, men han spottede lynhurtigt mine behov, og jeg endte med at nå et langt højere niveau, end jeg havde forventet.  Og bagefter kunne jeg tage det i brug med det samme. I hverdagen bruger jeg Excel som et salgsværktøj, så jeg har allerede haft utrolig stor glæde af det og har lige anbefalet det til en kollega”

Kursus: PowerPoint videregående – intensivt

Bureau Frydensberg & Co.

“Jeg har altid haft en fornemmelse af, at der lå mere i PowerPoint end jeg kunne, selvom jeg anså mig selv som superbruger efter mange års intensiv brug og autodidakt oplæring – hvilket mine kollegaer også mente om deres evner inden for PowerPoint. Og dette blev i høj grad bekræftet allerede efter en halv time inde i kurset, hvor vi allerede følte os klædt dobbelt så meget på end da vi startede – og det kan ganges op med 4 da kurset varede ca. 4 timer.

Kurset var utroligt effektivt og Jesper formåede at lære os selvbestaltede “superbrugere” mange nye aspekter og finesser ved PowerPoint, så vi fremadrettet kan give vores præsentationer den sidste kant! Super pædagogisk formidling og utroligt højt niveau – Jesper formåede at få alle på kurset med trods forskellige brugerniveauer”

Kursus: Powerpoint grundlæggende

Per Boesen, Kædechef

“Jeg har faktisk brugt PowerPoint i 10 år uden at kunne det. Jeg har haft en sekretær til at hjælpe mig, men jeg ville jo være på spanden uden hende, så nu synes jeg, at det var på tide selv at kunne. Det har været en suveræn oplevelse. Hvad PowerPoint ikke kan – det er helt fantastisk. Hvor jeg førhen måske valgte at bruge Word, så bruger jeg i dag PowerPoint til mange mindre ting, jeg sender af sted. Illustrativt giver PowerPoint jo noget helt andet for modtageren. Da jeg meldte mig til kurset, var det bare for at få nogle grundlæggende redskaber, så jeg havde faktisk ikke de store forventninger. Men det viste sig, at vi var ganske få på holdet, så det blev et meget intensivt forløb. Jesper var en super god underviser, som var meget konkret og ligetil. Jeg fik virkelig gavn af det, blandt andet fordi der var mulighed for at stille en masse spørgsmål. Fik jeg brug for et andet Office-kursus, så kunne jeg sagtens finde på at vende tilbage. Og så ville jeg nok overveje et solokursus. Det kan jeg se, at man får utrolig meget ud af

Kursus: word videregående

Sanne Ringgaard Pedersen, Orbicon A/S

“Vi har haft et in-house Word kursus for en række medarbejdere, og synes, det har været et rigtig godt kursus. Kursusholderen var meget kompetent, og havde en god måde at undervise os på. Der var god afveksling mellem teori og praksis. Hele tiden følte vi, at vi deltog i kurset, og hvis vi havde ekstra spørgsmål til et emne, var der svar med det samme. Vi var som udgangspunkt temmelig erfarne word-brugere, men gik alligevel fra kurset med ekstra viden i bagagen

Kursus: Office & Windows  opgradering

Kenneth Messerschmidt, Afdelingschef Kommunikation og teknologi, Ingeniørernes Arbejdsløshedskasse (IAK)

I IAK har vi stor fokus på, at medarbejderne får gavn af den nye funktionalitet som systemerne tilbyder dem, og i den forbindelse var det nærliggende at lave et opgraderings kursus for alle vores medarbejdere i Office 2010.

Vi kontaktede OfficeKursus, da nogle af vores medarbejdere tidligere havde oplevet succes med dem – og vi blev ikke skuffet! Vi gennemførte kurser for alle medarbejdere og tilbagemeldingerne har udelukkende været positive.

OfficeKursus er meget dygtige til at få omsat funktionaliteten til konkrete gevinster i brugernes øjenhøjde.

Vi kan kun anbefale OfficeKursus til andre, som vil have et professionelt og gennemført uddannelseskoncept ind ad døren i deres virksomhed”

Office seminarer & Kurser

Rikke Thøgersen, Moe & Brødsgaard

“Da det blev besluttet, at Moe & Brødsgaard A/S skulle opgradere til Office 2010  besluttede vi os for, at vi ville uddanne en lille gruppe superbrugere, samt give de øvrige medarbejdere et 2 timers Office 2010 seminar, dette for at mindske spildtiden, der ville komme i forbindelse med at man skal lære at gøre tingene på en ny måde i Outlook, Word, Excel og PowerPoint.

Vi valgte at benytte os af firmaet Officekursus til denne opgave. Grunden til vores valg var dels, at både superbruger kurset, samt de  2 gange seminare, kunne afholdes in-house. Samtidig var det tilgængeligt og overskueligt at finde frem til netop de produkter, vi havde behov for på deres hjemmeside.

Undervisningen blev gennemført professionelt, kompetent, med stor fleksibilitet og med forståelse for medarbejdernes forskellige niveauer. Efterfølgende har vi i nogen grad benyttet os af Officekursus medfølgende support, som foregår via mail. Alt har været yderst tilfredsstillende, både med behandlingstiden og de brugbare svar vi har fået retur.

På foranledning af Officekursus har vi efterfølgende startet et samarbejde op med firmaet Add-On Products, der sælger tilføjelsesprogrammer til Outlook, samt haft medarbejdere på mere målrettede Office og Excel kurser, som de efterfølgende har været meget tilfredse med udbyttet af.

Vi holder bestemt vore kontakt til Officekursus ved lige i fremtiden”

kursus: office Opgradering

Allan Andersen, Manager Financial Planning & Analysis, Danapak Flexibles A/S

“Da vi i Danapak skulle opgradere vores Microsoft Office pakke i hele organisationen kontaktede vi Officekursus.dk for at få nogle korte kurser målrettet forskellige brugerprofiler, da der er sket meget væsentlige ændringer fra Office 2003 til de nye Office versioner.

Da der i organisationen var flere personer med samme behov valgte vi nogle firmakurser/seminarer. Ud over den økonomiske fordel, havde vi fordel af at det foregik på virksomheden, og kurserne kunne målrettes mod de office-programmer vi brugte mest, ligesom vi fik nogle gode råd omkring parameter setup til selve udrulningen af opgraderingen.

Et mindre antal brugere, der efterfølgende kunne fungere som superbruere, fik et heldags kursus, hvor alle deltagere sad med hver sin PC, og fik de nye (og gamle) funktionaliteter ind i fingrene med hands-on på tasterne. Det store flertal af brugere fik et ½-dags-seminar med undervisning på projektor, med mulighed for at stille spørgsmål og komme med egne problemstillinger, der blev medtaget i undervisningen.

Der var meget stor fleksibilitet til at arrangere kurserne/seminarerne på dage og tidspunkter der passede Danapak bedst. Selve undervisningen blev gennemført på et fagligt højt niveau, og pædagogisk blev der taget hensyn til, at der var stor forskel på de enkelte brugeres erfaring med de enkelte programmer i Office pakken. Endelig benyttede vi os også af, at der i perioden efter de enkelte kurser var mulighed for at stille spørgsmål og få hurtige svar, som var en del af kursusprisen.

Kursusforløbet var en god oplevelse med et højt udbytte på kort tid, som var tilrettelagt så hverdagen i organisationen blev håndteret sideløbende”