Vi har et stort udvalg af kurser i Microsoft Project, samt kurser i Microsoft Project Online. Da MS-Project er tæt integreret med Office pakken, er det et naturligt foretrukkent valg når små og store virksomheder skal vælge softaware til projektstyring.

Uanset om du er helt ny i Project og skal til at arbejde med MS Project for første gang, eller du har arbejdet med programmet tidligere, så har vi med Garanti et Project kursus der matcher dit behov.
Vi har Project Grundlæggende kurser, Project Videregående kurser eller kurser i Projektstyring og projektledelse, der afholdes hos os i København eller Århus.

Bestil et tilbud

Få Mere viden om Microsoft Project

På et Project kursus vil du blive introduceret grundigt til programmet. Du bliver i stand til at oprette og vedligeholde små og større projekter. Du kommer til at forstå programmets virkemåde, og undgår de mest almindelige faldgruber.

Vi har Project kurser på grundlæggende - og videregående niveau,  kursus i Projektstyring samt kurser i projektledelse. Sidder du med en konkret problemstilling, så overvej om en af vores Projekt konsulenter skal hjælpe dig med at komme i gang, det kan ske ved et ved et firma kursus, åbent kursus eller Solo kursus.

Project kursus hos Officekursus.dk

Herunder ser du vores udvalg af Project Kurser, som alle er tilrettelagt mod erhvervslivet.
Kurserne kan afholdes som åbne kurser hos os (datoer finder du under kurserne). Kurserne afholdes også som Interne Firma kurser eller Solo/Duo kurser

Har du spørgsmål,er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 09 30, eller brug kontakt knapperne til højre. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Project Kurser  
Project Grundlæggende 2 dage
Project Videregående 2 dage
Specielkurser  
Projektstyring 2 dage
Projektstyring med Project 2 dage

Hvad er Microsoft Project?

Microsoft Project er et program der bruges til projektplanlægning, til alt lige fra at planlægge, gennemføre og følge op på projekter.
Microsoft Project bruges i alle dele af projektet, lige fra grundplan til gennemførelse og evaluering.
På kurser i Microsoft Project lærer du at oprette opgaver, milepæle, samt allokere ressourcer samt evaluere projektet og finde den kritiske vej.

Hvordan kan du bruge Microsoft Project til

Project kan hjælpe med mange ting, men det er vigtigt at huske på, at tingene ikke sker af sig selv, det er dig der er ”projektleder”,
og med Microsoft Project som styringsværktøj kan du lettere:

 • Udarbejde tidsplaner
 • Udregne ændringer i Tidsplanen
 • Afprøve hvad-hvis-nu scenarier
 • Finde inkonsistens og problemer
 • Distribuere tidsplaner til alle involverede i Projektet
 • Følge op på dine projekter

Mulighederne med Microsoft Project?

Når man hører ordet projektstyring, lyder det straks meget avanceret, men sådan behøver det slet ikke at være.
Projektstyring er jo blot en disciplin hvor du holder styr på dine opgaver, ressourcer og økonomi mv.
Når du først har fået opgaven og defineret projektmålet kan Microsoft Project hjælpe dig med:

 • Oprette en detaljeret liste over de opgaver der skal udføres.
 • Lave tidsplaner
 • Planlægge opgaverne i passende rækkefølge
 • Allokere ressourcer og omkostninger
 • Tilpasse og finpudse tidsplaner, så det tids- og økonomikrav

Når projektet kører, kan du bruge programmet til:

 • Holde øje med projektets fremdrift
 • Tilpasse tidsplanen og justere den i forhold til nye krav mv.
 • Tildeling og styring af projektets ressourcer
 • Udgive projektplaner på nettet
 • Evaluere projektet

Læs mere om Project hos Microsoft her

Sådan hjælper vi dig med et Project kursus

Officekursus.dk udbyder alle vores kurser i Project samt projektledelse/styring som åbne kurser på en af vores adresser rundt om i landet.

Vi har Project konsulenter på Sjælland, Fyn og i Jylland, så vi er relativt tæt på jer, uanset om I vælger et åbent kursus eller et virksomhedstilrettet kursus ude i jeres virksomhed.

Er i fra en-tre deltagere, så kan det bedst svare sig at sende medarbejderne på et åbent Project kursus hos os. Er I derimod flere fire deltagere eller flere, vil det bedst kunne svare sig at få Project Kurset afholdt som et firma kursus i jeres lokaler.

Uanset hvad i ønsker, så er vi altid klar til at hjælpe jer med råd og vejledning, vi er fleksible i alle facetter, og næste alt kan lade sig gøre, blot det ligger inden for rimelighedens grænser.

Åbne Microsoft project kurser

Vi afholder primært vores åbne Project kurser i København, Høje Taastrup, Århus og Vejle. Du finder datoerne samt tilmeldingsformularer inde under de Enkelte Project kursus beskrivelser kurser
På et åbent kursus vil du deltage sammen med personer fra andre virksomheder, vi garantere maksimalt 8 deltagere på et kursus, for at sikres os, at der er tid til dine spørgsmål og problemstillinger kan blive besvaret og gennemgået, måske i plenum eller til dig personligt.

På et åbent Project kursus ligger der en fast agenda, som vi naturligvis bruger som en rettesnor for hvad vi skal igennem. Men det gode ved "klasse undervisning" er, at dine og dine medkursisters spørgsmål er med til at præge kurset, og værdien af at deltage sammen med personer fra andre virksomheder er, at du også lærer af deres gode spørgsmål, som ofte vil give dig en anden vinkel på brugen af Microsoft project.

Microsoft Project firmakurser

Hvis I er flere end tre deltagere, så anbefaler vi altid, at I tager kurset som et firma kursus. På et firmakursus kan vi tilrettelægge kurset efter de behov I har med Project, har I f.eks. opgraderet til Office 365, giver det mening, at vi tlrettelægger et kursus der inddraer muligehderned med Project online.

På et firma kursus kan vi udover en tilpasning af selveindholdet, ogs arbejde med en case eller eksisterende projekt fra jeres virksmhed og hverdag generelt.

Læs mere om firma Project kurser

Fordele ved interne Project kurser

Der er mange fordele i at samle medarbejderene på et internt firma kursus:

 • Attraktive priser allerede fra 4 deltagende personer
 • Agenda målrettet jer med udgangspunkt i jeres hverdag
 • Møde med underviser forud for kurset
 • Skalerbar varighed
 • Dato og tidspunkter aftales med udgangspunkt i jeres ønsker
 • Alle Microsoft project kurser kan afholdes på engelsk
 • Project Kursusmateriale fra Officekursus.dk kan vælges i PDF eller trykt format
 • Evalueringsrapport efter kurset
 • Fleksible betingelser for aflysning
 • Fakturering kan splittes op og sendes til afdelinger

 

Microsoft Project Solo kursus

Med et Solo kursus får du et unikt kursus, du får nemlig eneundervisning i Microsoft project. Et solo kursus kan afholdes hos jer eller hos os. Nu kalder vi det for Solo kursus, men du må gerne have en kollega med uden at det påvirker prisen.

Du skal vælge et solo kursus når du har behov for konkret og målrettet læring med et givent projekt eller problemstilling. Eller måske har du bare et ønske om at sidde på dit eget kontor og få opkvalificeret dine kompetencer inden for Microsoft project.

Læs mere om Project Solo kurser

Referencer

"Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
SE ALLE REFERENCER