Outlook kurser i hele Danmark

Uanset hvor langt du er i din viden om og brug af Outlook, har vi et kursus, der vil kunne give dig en ny viden i form af bedre og mere effektiv planlægning og håndtering af mails, kalender og opgaver.

Firma kursus

fra 7.500 kr. ex. moms
  • Op til 10 deltagere

Solo/duo kursus

fra 5.950 kr. ex. moms
  • For én eller to deltagere

Åbne kurser

fra 4.950 kr. ex. moms
  • Deltag på et kursus

Vores Outlook kurser har stort fokus på effektiviteten, idet Oulook er et af de programmer, der bruges meget tid på at effektivisere og forenkle. Dermed kan der være store tidsbesparelser at hente ved at ændre arbejdsmetoder.

Effektive outlook kurser i københavn og århus

Med vores store viden og praktiske brug af Outlook, samt kendskab til Exchangeservere, har vi udviklet Outlook kurser, der giver dig en grundlæggende eller avanceret viden omkring håndteringen af Outlook. Det gælder både i forbindelse med mailgennemstrømningen, til kalender- og opgavefunktionerne. 

Vi har specielt stort fokus på effektiviteten af dette program, hvilket vil være et omdrejningspunkt i alle vores Outlook kurser. 

Har I fået Office 365 i jeres virksomhed, så vil vi også kunne hjælpe jer med kurser i Outlook i en Office 365 løsning, så I kan få inddraget de muligheder, der ligger heri.