Onenote kurser i hele Danmark

Vi har sammensat OneNote kurser, hvor du lærer at samle alle dine informationer ét sted, som er tilgængeligt overalt – uanset om det er på din PC, mobil, Microsoft Surface eller Ipad. 

Firma kursus

fra 8.950 kr. ex. moms
  • Op til 10 deltagere

Solo/duo kursus

fra 5.950 kr. ex. moms
  • For én eller to deltagere

Åbne kurser

fra 3.350 kr. ex. moms
  • Deltag på et kursus

tag et onenote kursus og få styr på dine notater

Varigheden på vores OneNote kurset ligger på en dag på Grundlæggende. Videregående niveauer kan vare både én eller to dage. Kurserne af én dags varighed anbefaler vi til de personer, der skal have et “brush up” på det pågældende niveau, hvorimod to-dages kurserne er mere dybdegående og der er mere tid til at lave opgaver mv.

OneNote er en del af Officepakken, så din elektroniske lommebog har du stort set lige ved hånden. På vores OneNote kursus lærer du at bruge OneNote, som du ville bruge de manuelle lommebøger, her er det bare elektronisk. OneNote kan bruges til at holde styr på dine egne notater, mødereferater, gode ideér, og hvad der ellers falder dig for at lægge i din lommebog, og vi viser dig alle mulighederne på vores OneNote kurser.

Skulle det ske, at du efter kurset går i stå midt i en af dine egne dagligdags opgaver i Onenote, så er vi ikke længere end et telefon opkald eller en mail væk. Du får nemlig automatisk support med, når du har deltaget på et af vores OneNote kurser. På den måde er du aldrig alene om dine eventuelle udfordringer i OneNote.