Powerpoint kurser i hele Danmark

Vi afholder en række PowerPoint kurser, der tilgodeser alle niveauer. Du kan vælge mellem Grundlæggende og Videregående PowerPoint kurser, eller vores specialkurser, der har fokus på, hvordan du formidler dine budskaber gennem PowerPoint.

Firma kursus

fra 8.950 kr. ex. moms
  • Op til 10 deltagere

Solo/duo kursus

fra 5.950 kr. ex. moms
  • For én eller to deltagere

Åbne kurser

fra 4.950 kr. ex. moms
  • Deltag på et kursus

Professionelle powerpoint kurser

Vores PowerPoint kurser spænder meget bredt – du kan som ny eller mindre rutineret bruger af PowerPoint tage vores Grundlæggende kursus. Herudover, har vi kurserne til dem, der gerne vil lære at præsentere budskabet på en anden måde, end med langtrukne og teksttunge slides. Her anbefaler vi vores kurser i PowerPoint Design og struktur. 

Skulle det ske, at du efter kurset går i stå midt i udarbejdelsen af din næste PowerPoint præsentation, så er vi ikke længere væk end et telefonopkald eller en mail. Som deltager på vores PowerPoint kurser, får du automatisk PowerPoint support, så du aldrig er alene med udfordringerne. 

Vi afholder PowerPoint kurser i København, Århus, Odense, Aalborg mfl., som åbne kurser hos os. PowerPoint kurserne kan også afholdes som interne firma kurser eller solo/duo kurser.