Vi er eksperter i Microsoft Office kurser, herunder Office 365, SharePoint mfl. Vores konsulenter hører til de absolut bedste i landet, på hver deres område. Derfor er niveauet af vore kurser altid i top.

Vores ydelser leveres i form af kurser, viden og konsulentydelser til virksomheder på alle niveauer -og til konkurrencedygtige priser.

Vi har stor fokus på faglighed, og samtidig er læringsstile et interessant område for os. Vi anvender moderne undervisningsprincipper, der er tilrettelagt på en sådan måde, at den enkelte kursist i 90% af kursustiden er aktiveret. Vores grundlæggende indgangsvinkel til effektiv læring er aktivitet, dvs. "hands on".

Danmarks største Kursusudbud af Office Kurser

Officekursus.dk ApS er grundlagt i år 2006 og har hovedkontor i Helsingør, i de tidligere lokaler til det gamle hæderskronede bryggeri, Wibroe. Alligevel tør vi godt sige, at vi altid er tæt på dig.
Vores dynamiske og fleksible kursuskoncept sikrer, at vi kan afholde åbne kurser i de fleste større byer i Danmark, f.eks. Køge, Roskilde, Odense, Vejle, Herning, Ålborg, Århus og København. I disse byer, er der generelt mange datoer at vælge imellem. Et lukket firma kursus hos jer, kan naturligvis blive afholdt i alle byer. 

 

Fri Support efter kurset

På et kursus skal du naturligvis stille de spørgsmål, som du måtte have. Men ofte kommer de store spørgsmål først efter kurset, når du skal til at anvende det lærte i dine egne eksempler. Derfor har vi indført gratis support, hvor du kan ringe eller skrive til os med de spørgsmål eller problemstillinger du måtte sidde med, i forhold til det program du har været på kursus i.
Ofte vil vores svar udmønte sig i en lille video, som vi sender til dig, og dette er naturligvis uden beregning.

 

Tilfredshedsgaranti - du kan trygt vælge os

Du skal være tilfreds med dit kursus, det er et altafgørende mål for os. Vi lever af tilfredse kursister, og derfor handler vi resolut, såfremt dette måtte glippe. Er du utilfreds med forhold under dit kursus, så håber vi, at du vil kontakte os, så vi kan rette op på dette. Er der rimelighed i din utilfredshed, så kompenserer vi herfor, i form af et nyt kursus eller penge retur. Vælg derfor trygt et kursus hos os.

 

Små hold - maks. 8 deltagere

Kvaliteten går vi ikke på kompromis med. Vi mener ikke, at der skal sidde mere end max. 8 deltagere i et kursuslokale, når vi taler om åbne kurser, hvor deltagerne kommer fra forskellige virksomheder.
På firma kurser kan vi acceptere et højere antal deltagere, da indgangsvinklen til et emne ofte vil være den samme, og at der derfor typisk ikke opstår så mange spørgsmål, der kan skubbe den aftalte plan.

 

Afholdelses garanti

Da vi har faste konsulenter, kan vi også tillade, at kurser afholdes med få deltagere, og kan derfor på en række kurser tilbyde afholdelses garanti.

Skulle det ske, at vi må skuffe dig med en aflysning, så er du sikret følgende muligheder:

  • At tilbyde dig kurset på en anden dato med 40% i rabat.
  • At tilbyde dig kurset som et "solo" kursus af 1 dags varighed på en nærmere fastlagt dato til samme pris. Du er derudover velkommen til at medtage en kollega uden merpris. Kurset afholdes i jeres lokaler, og vi medbringer relevant udstyr.
  • At tilbyde dig en framelding til kurset.

Vi forbeholder os retten til at slå kurser sammen, der falder på samme datoer i forskellige byer. Vi har respekt for geografiske afstande, som betyder, at man ikke skal til København, hvis man er tilmeldt et kursus i Århus, og omvendt.

 

Sådan sikrer vi os at kvaliteten er i top

Vi efterstræber hårdt at kunne præsentere nogle af Danmarks dygtigste undervisere - og det forpligter.

For at kunne holde dette mål, deltager vores instruktører, faste som freelance, på seminarer med det sidste nye indenfor programmerne, således at de altid er opdateret på det sidste nye der rør sig.

Sidst, men ikke mindst, lægger vi stor vægt i, at modtage evalueringer, som kursisterne udfylder efter et endt kursus. Ros får vi en meget stor del af, men da mennesker opfatter forskelligt, kan vi selvfølgelig ikke sige os fra at have fået et par "ris". Her kigger altid med konstruktive øjne på mulighederne for forbedringer.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med følgende

 

Referencer

"Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
SE ALLE REFERENCER