Excel Kalender 2024- Download en gratis Excel årskalender

Pv med en kalender der viser aftaler og deadlines

Få fat i din gratis 2024 kalender lige her! Den er ikke bare klar til download, den er også fuldstændig tilpasningsdygtig, så du kan markere dine egne mærkedage.

Denne Excel-kalender er skræddersyet til dig – download den nu og hold styr på året på din egen måde.

 

Gratis excel kalender 2024

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt en gratis Excel kalender 2024!

Du kan bruge kalenderen som du vil, og tilpasse din Excel kalender med egne mærkedage etc. Udskriv og hæng den på opslagstavlen eller læg den under skrivebordsunderlaget.

*ved tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Officekursus samt vores privatlivspolitik.

"En Excel-kalender giver dig fleksibilitet, overblik og nem tilpasning, og det gør den til et rigtig smart valg til planlægning"

  1. Kørsel
    Kørselsregnskab

    Excel Kalender med egne begivenheder indlagt som eksempelExcel Kalender med egne begivenheder indlagt som eksempelExcel Kalender med egne begivenheder indlagt som eksempelExcel Kalender med egne begivenheder indlagt som eksempel

    billede der viser uddrag af Excel kalender med ugerbillede der viser uddrag af Excel kalender med ugerbillede der viser uddrag af Excel kalender med ugerja

Excel kalender – sådan bruger du den

Når du har downloadet kalenderen skal du selvfølgelig i gang med at fylde den ud med dine kommende begivenheder, og i vores Excel kalender kan du både få overblik over dine årsplaner og ugeplaner. 

Ugenummeret er nemlig registreret løbende, så du nemt kan holde styr på dine uger. 

billede der viser uddrag af Excel kalender med uger

Du kan desuden inddele dine begivenheder i personlige begivenheder og eksempelvis arbejdsrelaterede begivenheder. 

Du kan f.eks. vælge fanebladet “Personlig” og tilføje de mærkedage og private begivenheder i 2024 du ønsker at fylde din kalender med. Til højre for fanebladet er der et +, hvor du bare kan tilføje nye grupperinger. For eksempel arbejde, træning eller andet. 

Indtastede mærkedage til Excel kalender

Når du på fanen Personlig har registreret dine daterede begivenheder som anvist, vil dine begivenheder automatisk blive tilføjet i kalenderen på de datoer, du har specificeret. Det kunne f.eks. så sådan ud: 

 

Så simpelt kan det gøres. 

På den måde slipper du altså for at sætte dit eget kalendersystem op, eller at investere i en fysisk kalender. Og det er ganske fint og helt ok at udskrive kalenderen.

Når du downloader kalenderen får du også en grundig video intro til kalenderen. Du kan også se den her. 

Hvad er fordelene ved at have din kalender i Excel?

Fordelene ved at have din kalender i Excel er mange. Ved at bruge vores gratis Excel-kalender for 2024 kan du opnå en række fordele og funktioner, der gør det nemt og praktisk at holde styr på dine planer.

  1. Nemt overblik: For det første kan du nemt få et overblik over dine årsplaner og ugeplaner. Med den registrerede ugenummerfunktion kan du hurtigt identificere hvilken uge det er, og planlægge dine aktiviteter i overensstemmelse hermed.
  2. Tilpasning til dine behov: Derudover kan du skræddersy kalenderen efter dine behov. Vores Excel-kalender giver dig mulighed for at opdele dine begivenheder i personlige og arbejdsrelaterede begivenheder. Du kan tilføje dine egne personlige mærkedage og begivenheder for 2024 på fanen “Personlig”. Kalenderen vil automatisk opdatere dine specificerede begivenheder på de relevante datoer.
  3. Fleksibilitet: En anden fordel ved at bruge Excel-kalenderen er fleksibiliteten. Du kan til enhver tid tilpasse kalenderen i henhold til ændringer i dine planer. Det er nemt at tilføje eller fjerne begivenheder, ændre farver og tilpasse layoutet, så det passer til dine præferencer.
  4. Mindre besvær: Endelig slipper du for at skulle investere i en fysisk kalender eller opsætte et separat kalendersystem. Med vores Excel-kalender har du alt, hvad du har brug for lige ved hånden i et enkelt og praktisk format.

Download vores andre gratis excel-skabeloner her 

Hvis Excel skal bruges optimalt til dig selv eller din virksomhed, er det en stor fordel at have de rigtige skabeloner til hurtigt og nemt at konstruere regneark.

Vi har udover kalenderen lavet en række andre Excel skabeloner, som du frit kan benytte, og som gør livet nemmere for især virksomhedsdriften. Vi har lavet Excel skabeloner til:

 
Hvis du mangler hjælp eller søger en anden form for skabelon, så tag endelig fat i os, vi hjælper dig gerne og giver et tilbud om udarbejdelse af lige præcis den skabelon, du har brug for.

Excel kurser 

Har du interesse i Excel, så kan vi afsløre, at det meste af formateringen i kalenderen, er lavet ved hjælp af betinget formatering. Ugedage og ugenumre er lavet ved hjælp af formler og indbyggede funktioner.
 
Se vores Excel Videregående kursus, som bl.a. inkluderer disse emner. Vi tilbyder også flere kurser i Excel. Det både ved fysiske kurser, online kurser og e-kurser. 
 
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få gode tips og tricks til, hvordan du kan optimere din brug af Excel og Microsoft 365, eller kontakte os på info@officekursus.dk for mere info om kurserne. 

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld nedenstående oplysninger hvis du ønsker at modtage en e-mail med nyheder, tips og tricks i form af diverse video guides til Office pakkens programmer.

Bestil et tilbud på et solo kursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et solokursus til dig (og evt. 1 kollega).

Bestil et tilbud på et firmakursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et firmakursus for 3-12 personer fra din arbejdsplads.

Bestil tilbud på E-learning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på E-learning.

Afspil video

Spørg om kurset

Har du spørgsmål til et kursus, så kan du udfylde nedenstående, og vi vil hurtigt kontakte dig.

Tilmeld dig vores kursusagent

Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Tilbuddet som du modtager pr. mail, gælder for dig og dine kollegaer.

Udfyld nedenstående oplysninger, herefter holder vi dig orienteret pr. mail når der er restpladser på vores kurser.

Bestil et tilbud

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud.