Excel kurser i Aalborg

Tilmeld dig et Excel kursus i Aalborg og bliv god til at bruge Excels mange funktioner til at arbejde med data. Lær en masse tips og tricks til Excel regneark på vores Excel kurser.

Vores Excel kurser i Aalborg er både for nye og rutinerede brugere af Excel. Er du i tvivl om hvilket kursus du skal tilmelde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 26 09 30.

Lær Excel på den gode måde

Er du nybegynder i Excel regneark, så kan du tage vores grundlæggende Excel kursus i Aalborg. På det grundlæggende Excel kursus får du en grundig introduktion til Excel regneark og en masse tips og tricks til Excels funktioner og hvordan du kan analysere data. Læs mere om det grundlæggende Excel kursus.

Har du i forvejen kenskab til Excel, er det måske vores Excel Pivottabel kursus eller Excel Videregående kursus du skal deltage på. På det videregående Excel kursus lærer du om Excels mere avancerede funktioner til at behandle og analysere data. Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 26 09 30.

Sådan foregår kurset

Herunder finder du vores kurser i Excel i Aalborg. Du finder både 2 dages kurser og 1 dages kurser, som er mere intensive. Under hvert kursus finder du mere information omkring, hvad du kan forvente at lære.

Vi tror på at den bedste læring foregår med ‘følg mig’ metoden, så du arbejde mens du ser nyt. Efter en ‘hands-on’ gennemgang af et emne, vil du skulle arbejde med nogle stillede opgaver.

Hvor afholdes Excel kurser i Aalborg?

Hvor afholdes Excel kurser i Aalborg?
Vores Excel kurser i Aalborg afholdes i gode faciliteter på Aalborg Kongres og Kultur Center på adressen Europaplads 4, 9000 Aalborg.

Tilmeld dig et Excel kursus i Aalborg nedenfor.

No event found!
Se flere datoer
Firma kursus
15.950 kr. ex. moms
  • Afholdes i jeres virksomhed
  • Op til 12 deltagere
  • Indhold kan tilpasses jer
fra 8.950kr. ekskl. moms
Solo kursus
8.950 kr. ex. moms
  • Afholdes i jeres virksomhed
  • Kursus for dig og en kollega
  • Indhold tilpasses jer
fra 5.950 kr. ekskl. moms
Åbent kursus
8.950 kr. ex. moms
  • Afholdes i vores lokaler
  • Max 8 deltagere
  • Se datoer herunder
fra 3.350kr. ekskl. moms

excel kurser i Aalborg

Det får du på kurset

VI hjælper alle slags kunder