Excel kurser i odense

På Fyn tilbyder vi vores Excel kursus i Odense, som både er for nye og mere rutinerede brugere af Excel. På vores Excel kurser lærer du at bruge Excel og dens funktioner, så du lettere kan arbejde med større datamængder. 

Til de øvede tilbyder vi også Excel Pivottabel kursus eller VBA programmering, hvor du får masser af tips og tricks. Er du i tvivl om, hvilket kursus du skal tilmelde dig, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Firma kursus

fra 8.950 kr. ex. moms
  • Op til 10 deltagere

Solo/duo kursus

fra 5.950 kr. ex. moms
  • For 1 eller 2 deltagere

Åbne kurser

fra 3.350 kr. ex. moms
  • Deltag på et kursus

Lær Excel i odense på den gode måde

Herunder finder du vores kurser i Excel regneark i Odense. Du finder både 2 dages kurser og 1 dages kurser, som er mere intensive. Under hvert kursus finder du mere information omkring, hvad du kan forvente at lære samt prisen for det enkelte kursus.

Vi tror på at den bedste læring foregår med ‘følg mig’ metoden, så du arbejde mens du ser nyt. Efter en ‘hands-on’ gennemgang af et emne, vil du skulle arbejde med nogle stillede opgaver.

Tag et Excel kursus i Odense, der passer til dit niveau

Vi tilbyder forskellige kurser til Excel regneark i Odense, som passer til dit behov og niveau. For eksempel kan du tage vores Excel grundlæggende kurser, hvor du lærer at anvende de mest grundlæggende funktioner i Excel til at håndtere din data. Hvis du er en mere øvet bruger af Excel, kan du deltage i vores Videregående Excel kursus, hvor du lærer om Excels avancerede funktioner og formler.

Se også vores online kurser og e-learning kurser

No event found!
Hent flere

excel kurser i Odense

Det får du på kurset