FAQ om e-learning

På denne side har vi samlet alle de vigtige spørgsmål om vores E-learning kurser.

Findes der ikke et svar på dit spørgsmål i vores FAQ nedenfor, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 0930

Oftest stillede spørgsmål om vores E-learning kurser

Vores priser på e-learning varierer alt efter hvor mange I er, der skal have adgang til e-learning.

Vi tilbyder flere forskellige typer af e-learning abonnementer til virksomheder alt efter, hvor mange brugere, der skal have adgang til e-learning kurserne, og to forskellige abonnementer til enkeltbrugere.

Se vores priser på e-learning.

Alle vores e-learning kurser består af undervisningsvideoer og tilhørende opgaver og øvelser, du kan udføre undervejs.

Du får adgang til alle vores kurser på én gang, og du kan derfor tage lige så mange kurser, som du har lyst til.

 

Du får adgang til vores e-learning kurser ved at købe et e-learning abonnement.

Prisen for e-learning abonnementet afhænger af, hvor mange personer I er, som skal have adgang. Jo flere I er, des billigere er prisen pr. person.

Se hvilke abonnementsmuligheder vi tilbyder.

Du kan tage e-learning kurserne på alle tidspunkter af døgnet på både computer, tablet og mobil. Så snart du er tilkoblet internettet og er logget ind på din bruger, kan du komme i gang med kurserne. E-learning er derfor en fleksibel og billig måde at lære på.

Som bruger af vores e-learning får du adgang til alle vores kurser på én gang.

Vi tilbyder bl.a. e-learning kurser inden for Excel, PowerPoint, Word, Teams og OneDrive, og vi tilføjer løbende flere kurser. 

Ja. Til hvert kursus medfølger en række opgaver, du bliver bedt om at udføre undervejs, som emnerne bliver gennemgået. På den måde får du trænet det, der undervises i, med det samme.

Ja. Som bruger af vores e-learning tilmelder du dig et abonnement, som automatisk bliver fornyet. Betalingen for abonnementet bliver opkrævet enten månedligt eller årligt alt efter hvilket abonnement du har valgt.

Ja. Du kan se kurserne lige så mange gange du har lyst til. Du kan enten vælge at se hele kurset igen eller vælge specifikke dele af kurset, som du ønsker at se igen. På den måde kan du altid gå tilbage, hvis der er noget du er i tvivl om, eller har glemt hvordan man gør.

Du kan også altid pause et kursus du er i gang med, og se resten på et senere tidspunkt. Programmet husker hvor du er nået til, så du kan starte hvor du slap, når du logger ind igen.

Ja. Hver gang du gennemfører et kursus, får du automatisk tilsendt et kursusbevis.

Hvis du er i tvivl om e-learning er det rigtige valg for dig, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 0930 eller mail info@officekursus.dk, så hjælper vi dig med at finde en løsning, der passer til dit behov.

Dit abonnement bliver fornyet hver gang en abonnementsperiode udløber, indtil du selv afmelder det. Du kan nemt afmelde dit abonnement til vores e-learning kurser, ved at afmelde dig inde på din Min Konto eller ved at sende en mail til info@officekursus.dk.