Hjælp til Excel

iStock-1169476198

Hjælp til Excel – Profesionelle kurser og konsulenter

Mange kontormedarbejdere og virksomhedsejere kender problematikken med komplekse datakrav kombineret med begrænset Excel-viden, og det kan resultere i ineffektivitet og tabte indtægter.

Konsulentydelse fra Officekursus

Officekursus tilbyder konsulentydelser, der strækker sig fra problemløsning i enkelte regneark til udvikling af komplekse datamodeller. Vores erfarne konsulenter er ikke blot dygtige til at navigere i Excel’s mange funktioner, men kan også tilbyde vejledning og skræddersyede løsninger, der passer til netop dine behov og ønsker. Ved at trække på vores ekspertise sikrer du, at dine Excel-opgaver bliver udført med største præcision og effektivitet.
Mange opgaver kan vi klare over telefonen eller via mail/skærmdeling, mens enkelte opgaver kræver fysisk tilstedeværelse.
Uanset hvilke opgaver du har, giver vi dig en fast pris på opgaven, så du kender økonomien i dit projekt på forhånd.

Specifikke, komplekse opgaver med Excel

Excel er ikke kun et værktøj for simple databehandlinger, men en platform for avanceret analyse og datamodellering. Gennem dybdegående forståelse af Excel’s multifunktionalitet, kan komplekse opgaver omstruktureres til effektive processer med hjælp fra en konsulent.
 
Specialiserede opgaver såsom finansielle prognoser, optimering af lagerstyring eller algoritmebaseret risikoanalyse kræver en detaljeret tilgang. Vores konsulenter udarbejder og implementerer brugerdefinerede løsninger, der netop matcher din organisations unikke krav og behov.
Excel indeholder over 450 funktioner, der kan transformere rå data til afgørende indsigt.

Vores konsulent: Jesper Staghøj

Med over et årtis erfaring er Jesper Staghøj en konsulent af høj kaliber. Hans specialisering i Office-programmerne, kombineret med hans lederuddannelse, gør ham til en uundværlig del af teamet hos Officekursus.dk.

Han formidler komplekst stof forståeligt og pædagogisk. Dette sikrer, at kursisterne opnår maksimalt udbytte.

Jesper’s rolle som kursusansvarlig indebærer, at han skræddersyer kurser til virksomheders specifikke behov. Hans evne til at forstå og anvende Office-værktøjer på et højt niveau gør ham til en værdifuld samarbejdspartner for alle typer af virksomheder.

Med sin autoritative viden og pædagogiske tilgang, sørger Jesper Staghøj for, at hver konsulentopgave og kursus bliver tilpasset den enkelte virksomheds unikke situation og krav.

Excel kurser

Excel kurser tilbydes på alle niveauer og omfatter en bred vifte af funktioner og anvendelsesområder. Lige fra grundlæggende regnearksoperationer til avancerede analysemetoder, sikres en omfattende forståelse for programmet. Desuden introduceres kraftfulde værktøjer som PowerQuery og PowerPivot, som kan transformere din databehandling.
 
Læs meget mere om vores excel kurser nedenfor, som er opdelt i følgende kategorier og niveauer:
 • Grundlæggende
 • Videregående
 • Avanceret
 • VBA
 • Specialkurser

 

Grundlæggende kurser

Vores Grundlæggende Excel kurser er fundamentet for alle, der ønsker at opnå en basal forståelse af Excels potentiale. Du vil lære at navigere i brugerfladen, grundlæggende regnefunktioner, samt hvordan du opretter og formaterer regneark effektivt.


På det grundlæggende niveau tilbyder vi følgende 5 kurser:

 • Excel grundlæggende: På vores grundlæggende Excel-kursus får du en introduktion til at bruge Excel og dets basis funktioner samt tips og tricks, så du lettere kan arbejde med tal, beregninger og håndtere større datamængder på en let måde. Kurset afholdes også på engelsk.
 • Excel grundlæggende – intensiv kursus: På vores 1 dags Grundlæggende Excel kursus lærer du at bruge Excel og dens basis funktioner, så du lettere kan arbejde med tal opstillinger, beregninger og håndtere større datamængder på en let måde.
 • Excel Mac – grundlæggende kursus: Dette grundlæggende Excel-kursus til Mac giver dig en god og grundig introduktion til Excel. Kurset giver dig en introduktion til, hvordan du kan bruge Excel på din Mac. Kursets indhold er planlagt med høj aktivitet, hvor du undervejs har hænderne på tasterne mest muligt.
 • Excel Mac grundlæggende – intensiv kursus: Dette Excel Grundlæggende – Intensive kursus til Mac giver dig på 1 dag en god og grundig gennemgang af Excel.
 • Excel Pivottabeller: På dette Microsoft Excel-kursus i pivottabeller lærer du at overskue store datamængder på en let måde. Tilmeld dig kurset og lær, hvordan du laver analyser og rapportering i Excel med pivottabeller. Kurset afholdes også på engelsk.

 

Videregående kurser

I de videregående Excel kurser dykker vi ned i de funktioner og faciliteter, der opløfter dine færdigheder til et højere niveau. Du får indblik i komplekse funktioner såsom avanceret dataanalyse, betinget formatering og brugen af pivottabeller til at sammenstille og visualisere store mængder af data.


På dette niveau tilbyder vi følgende 4 kurser:

 • Excel videregående: På et videregående Excel-kursus lærer du at bruge Microsoft Excels avancerede funktioner til beregninger og dataanalyse. Kurset er en udvidelse af din grundlæggende viden om Excel.
 • Excel videregående – intensiv: Dette intensive Excel Videregående kursus, giver dig mange muligheder i dit arbejde med Excel.
 • Excel videregående kursus til Mac: Kurset i Excel Videregående til Mac giver dig mange muligheder i dit arbejde med Excel. Vi starter med et ‘brush-up’ på de vigtigste Excel færdigheder, og lærer dig derefter at bruge indbyggede funktioner, betinget formatering samt hvordan du håndterer større datamængder i Excel på en let måde.
 • Excel Mac videregående – intensivt kursus: Formålet med dette intensive videregående Excel Mac kursus er at give dig et godt indblik i de muligheder, der ligger i Excel til Mac på én dag.

 

Avanceret

På det avancerede niveau af Excel kurser vil du lære at mestre komplekse funktioner som Powerpivot og BI.


På dette niveau tilbyder vi følgende 2 kurser:

 • Excel Powerpivot og Power Query kursus: Lær at bruge PowerPivot og Excel Power Query. På dette kursus vil du få et dybdegående kendskab til, hvordan du kan indsamle data fra forskellige kilder med Power Query, samt hvordan du med PowerPivot kan oprette relationer, behandle og analysere data samt lave DAX-formler.
 • Excel BI kursus: På kurset lærer du at lave datamodeller med forretningslogik – og præsentere det i overskuelige dashboards og rapporter. Kurset afholdes på forskellige datoer i Aarhus og København eller online. Du kan også få kurset alene eller sammen med dine kollegaer.

 

VBA kurser

Visual Basic for Applications (VBA) udgør fundamentet for automation og tilpasning af opgaver i Excel. Med VBA er det muligt at skræddersy makroer, som kan reducere tidsforbruget på repetitive processer betydeligt, samtidig med at præcisionen øges. Kurser i VBA udstyrer dig med færdigheder til at udvikle brugerdefinerede funktioner, automatisere rapportering og effektivisere datahåndtering.

I denne kategori tilbyder vi følgende 2 kurser:

 • Excel VBA grundlæggende: Dette Excel grundlæggende VBA kursus lærer dig at automatisere arbejdsgange i Excel ved hjælp af VBA-programmering af makroer. Dette kursus kan også tages på engelsk.
 • Excel VBA videregående: Dette videregående Excel-VBA kursus viser dig, hvordan du automatiserer processer i Excel.

 

Specialkurser

Ved at deltage i et specialkursus hos os, får du en mulighed for at dykke ned i særligt specifikke emner inden for Excel. Dette kan inkludere specialiserede formler, avanceret databehandling, eller tilpasset automatisering, der kan revolutionere dit arbejde med databaser og analyser.

Vores specialkurser designes omhyggeligt for at sikre, at du opnår ekspertise og bliver dygtigere til at håndtere de unikke behov, som din virksomhed eller afdeling står overfor.

I denne kategori tilbyder vi følgende 5 kurser:

 • Excel for bogholdere: Excel for bogholdere er et kursus målrettet medarbejdere i bogholderiet. Lær at lave regnskab og bogføring i Microsoft Excel-regneark.
 • Excel for laboranter: Dette kursus i Excel for laboranter er et målrettet kursus for medarbejdere i laboratorier.
 • Excel for økonomi ansatte: Excel for økonomer er et kursus målrettet medarbejdere i økonomiafdelinger, som arbejder med økonomi og regnskab.
 • Excel for revisorer: Dette kursus i Excel for revisorer er målrettet branchen. Der vil blive brugt mange Excel-modeller, som er relateret til arbejdet som revisor eller revisorassistent.
 • Excel dashboard kursus: Dette Excel Dashboard kursus vil gøre dit arbejde med rapportering til en leg.

 

Tilmeld dig vores kurser i København og Århus

Alle vores kurser udbydes enten i København, Århus eller online. Du kan læse under de enkelte kurser, hvor og hvornår de er tilgængelige.

For at sikre, at alle kursusdeltagere modtager personlig og målrettet vejledning, begrænser vi holdstørrelserne til maksimalt 8 deltagere. Dette format er med til at optimere læringsoplevelsen og sikrer, at hver enkelt kan få svar på specifikke spørgsmål og udfordringer.

Uanset om du skal starte fra grundniveauet, eller hvis du ønsker at dykke ned i mere avancerede funktioner som automatisering med VBA, tilbyder vi et kursus, der matcher dine behov.

Hvis du har brug for hurtig hjælp til Excel, kan du tage et kig på vores udvalg af Excel skabeloner her.

Kontakt Officekursus for konsulentydelser og kurser

Har du spørgsmål om vores kurser og konsulentydelser eller har brug for hjælp til noget andet er du altid velkommen til at kontakte os på Tel. 7026 0930 eller sende os en mail på info@officekursus.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld nedenstående oplysninger hvis du ønsker at modtage en e-mail med nyheder, tips og tricks i form af diverse video guides til Office pakkens programmer.

Bestil et tilbud på et solo kursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et solokursus til dig (og evt. 1 kollega).

Bestil et tilbud på et firmakursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et firmakursus for 3-12 personer fra din arbejdsplads.

Bestil tilbud på E-learning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på E-learning.

Afspil video

Spørg om kurset

Har du spørgsmål til et kursus, så kan du udfylde nedenstående, og vi vil hurtigt kontakte dig.

Tilmeld dig vores kursusagent

Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Tilbuddet som du modtager pr. mail, gælder for dig og dine kollegaer.

Udfyld nedenstående oplysninger, herefter holder vi dig orienteret pr. mail når der er restpladser på vores kurser.

Bestil et tilbud

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud.