Slip for Spam eller uønskede mails i din Outlook indbakke

pointing-on-laptop

Guide til at opsætte Outlook Spamfilter eller indstillinger for uønskede mails

I Outlook har du en mappe der enten hedder Uønsket mail eller Spam mails. Se denne mappe som en rigtig god ven, idet den opfanger de fleste af de mails der ikke har nogen god hensigt.
Ofte kan det være mails der ser ud som om de kommer fra f.eks. SKAT som beder dig opdatere dine oplysninger, du skal bare lige oplyse dit cpr-nr. eller konto nr. Eller en mail der i det hele taget ser underlig ud, hvor teksten, når den læses igennem kan være usammenhængende, og med underlige links, som der opfordres til at du klikker på. GØR DET ALDRIG!!!!!

Filteret kan også være for effektivt og fange mails som ikke har nogen ondsindet hensigt, det er det vi skal fokusere på i denne guide til opsætning af dit spamfilter i Outlook 2019 samt Outlook til Office 365 (virker også i Outlook 2016).

Bliv bedre til Outlook

Vil du gerne være bedre til Outlook? Vi tilbyder en række kurser til Outlook, hvor du lærer, hvordan du bruger Outlook effektivt i din hverdag.

 

 

Bestil et tilbud

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud.

Spørg om kurset

Har du spørgsmål til et kursus, så kan du udfylde nedenstående, og vi vil hurtigt kontakte dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld nedenstående oplysninger hvis du ønsker at modtage en e-mail med nyheder, tips og tricks i form af diverse video guides til Office pakkens programmer.

Tilmeld dig vores kursusagent

Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Tilbuddet som du modtager pr. mail, gælder for dig og dine kollegaer.

Udfyld nedenstående oplysninger, herefter holder vi dig orienteret pr. mail når der er restpladser på vores kurser.

Bestil et tilbud på et solo kursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et solokursus til dig (og evt. 1 kollega).

Bestil et tilbud på et firmakursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et firmakursus for 3-12 personer fra din arbejdsplads.

Bestil tilbud på E-learning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på E-learning.

Afspil video