Hvad er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er stedet hvor du let og elegant kan samarbejde med dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Programmet er er en del af Office 365 pakken, og dermed er det naturligvis skybaseret hvilket betyder at du kan bruge det på PC, MAC, iOS samt Android. Dermed kan du let forbinde dig med de kollegaer og eller samarbejdspartnere når du er på farten.

Du tilgår programmet fra din browser eller du kan hente appen inde på din Office 365 konto til brug på PC, MAC og mobile devices.

Microsoft satser stort på Teams, hvilket ses i den udmelding der er kommet om at Microsoft Teams fremadrettet er kommunikationsplatformen i stedet for Skype For Business.

Microsoft Teams fordre samarbejde og “formindsker” i ordets forstand afstanden mellem kollegaer og samarbejdspartnere.

Filer i dit Team kan redigeres af flere på samme tid (og det virker perfekt).

Kommunikationen i teamet, eller diskussioner omkring indholdet af en fil foregår via Chat frem for mail. I chatten kan du “prikke” via @mentions og synes godt om de kommentarer der kommer.

Microsoft Teams består aaf forskellige dele, forretningsbeskeder, interne og eksterne opkald, videomøder og fildeling. Virksomheder i alle størrelser kan bruge programmet blot de har et abonnement på Office 365. Skal I hjælpes på vejen og have sparring og rådgivning om hvordan i bedst får glæde af Teams i din virksomhed, så overvej vores Microsoft Teams kursus

1 kommentar

  1. Hvad er Office 365 - Få svaret her! den 29. januar 2020 kl. 23:55

    […] Microsoft Teams (En kommunikations og samarbejds “skal” der ligger oven på Teams) Se vores Blog om Hvad er Microsoft Teams […]