Excel til revisorer og bogholdere

Office workplace table with computer keyboard, mouse, glasses, blank stickers and plant top view

Excel til revisorer og bogholdere – Optimer dit regnskabsarbejde

Excel er et regnskabsprogram der er blevet en hjørnesten i finansiel rapportering og analyse for revisorer og bogholdere verden over. Dagligt konfronteres disse fagfolk med nødvendigheden af at navigere i komplekse datasæt og udføre præcise beregninger i regnskab.
Effektiv håndtering af disse opgaver kræver ikke blot en indgående forståelse af Excel’s værktøjskasse, men også en konstant ajourføring med programmets nyeste funktioner og optimeringsteknikker – en investering i tid og ressourcer, der betaler sig i det lange løb.

Nøglefunktioner i Excel til revisorer

 • Pivottabeller er rygraden i dataanalyse for revisorer. De gør det nemt at håndtere og analysere store datamængder, hvilket giver detaljeret indsigt og effektivitet.
 • Opslagsfunktioner som VOPSLAG og LOPSLAG er afgørende for præcise resultater og navigation i komplekse datasæt.
 • Makroer automatiserer gentagne opgaver og forbedrer effektiviteten for revisorer, samtidig med at de reducerer risikoen for fejl.
 • Formler og funktioner som SUMIFS, INDEX og MATCH sikrer præcision i finansielle analyser og rapportering.

Nøglefunktioner i Excel til bogholdere

 • Betinget formatering hjælper med at identificere afvigelser og mønstre i data og forbedrer læsbarheden af rapporter og regneark
 • Pivot-tabeller muliggør dynamiske dataanalyser og effektiv opsummering af finansielle data.
 • Data validering sikrer korrekt indtastning og opretholder dataintegritet.
 • VLOOKUP og HLOOKUP-funktionerne sammenkører information på tværs af forskellige datablade og regneark.

Vores kurser: Excel til revisorer og Excel til bogholdere

I vores specialkurser “Excel til revisorer” og “Excel til bogholdere” sørger vi for, at regnskabsprofessionelle opnår dybere dygtiggørelse inden for relevante Excel-funktioner. Disse specifikt målrettede kurser udruster deltagerne med evnerne til effektivt at tackle brancherelaterede opgaver, analysere finansielle data og udarbejde detaljerede rapporter.

En omhyggeligt sammensat kursusagenda sikrer, at deltagerne forlader kurset med en forfinet forståelse for, hvordan Excel kan maksimere deres effektivitet i det daglige arbejde.

1. Specialkursus: Excel til revisorer

Forståelsen af Excel’s dybere funktioner er afgørende for revisorens arbejde med finansiel analyse og rapportering. Kurset her er målrettet til at facilitere netop denne ekspertise.

Under vores kvalitetssikrede undervisning bliver du en mester i brugen af værktøjer som Pivottabeller og avancerede funktioner til effektiv håndtering af revisionsopgaver, optimering af arbejdsprocesser og udarbejdelse af fejlfrie rapporter.

Med konkrete eksempler og praktiske øvelser sikrer kurset, at du kan anvende nye færdigheder direkte i din daglige praksis. Du forlader kurset med færdigheder, der ikke bare optimerer tidsforbruget, men forbedrer nøjagtigheden i dit arbejde.

Læs mere om kurset her

2. Specialkursus: Excel til bogholdere

Dette specialkursus er skræddersyet til bogholdere, der ønsker at effektivisere deres arbejde gennem Excel. Kurset fokuserer på avanceret datahåndtering og finansielle funktioner, herunder Pivottabeller og afstemningsteknikker.

Du vil lære nyttige genveje til hurtigere bogføring og opnå kompetencer til at konstruere detaljerede budgetmodeller og føre nøjagtige likviditetsoversigter. Efter kurset vil du være i stand til at navigere og optimere komplekse bogholderiopgaver med øget præcision og effektivitet.

Læs mere om kurset her

Få rådgivning til Excel med en konsulentydelse

For at sikre at din virksomheds brug af Excel bidrager mest muligt til produktiviteten, byder vi på målrettede konsulentydelser. Hvis du køber en konsulentydelse, vil en af vores eksperter arbejde tæt sammen med dig for at forstå de specifikke behov og udfordringer i dit arbejde med bogholderi eller revision.

Sammen udarbejder vi løsninger, der kan være alt fra optimering af eksisterende regneark til automatisering af rapporteringsprocesser. Denne tilgang sikrer en løsning, der ikke alene matcher jeres nuværende behov, men også er bæredygtig på længere sigt. Gennem konsulentbistanden opnår du et øget overblik og en mere effektiv udnyttelse af Excel som et finansielt værktøj.

3 fordele ved en konsulentydelse hos Officekursus

Konsulentydelser skræddersys til virksomhedens eller dit unikke behov og kan transformere brugen af Excel til en strategisk fordel.

 • Skaleret ekspertise: Adgang til dybdegående viden og specialisering inden for Excel, som kan være fraværende internt i virksomheden.
 • Tidsbesparelse: Effektivisering af arbejdsgange reducerer tidsforbruget på manuelle processer og frigør ressourcer til kerneaktiviteter.
 • Fejlminimering: Specialiseret viden bidrager til at minimere fejl og forbedre datakvaliteten i regnearkene.
  En konsulentydelse kan være en katalysator, der accelererer virksomhedens performance og konkurrenceevne.

Vores konsulent: Jesper Staghøj

Jesper Staghøj er en erfaren og højt kvalificeret konsulent med ekspertise i Office-programmerne. Han formidler komplekst stof på en forståelig og pædagogisk måde, hvilket sikrer maksimalt udbytte for kursisterne.

Som kursusansvarlig tilpasser Jesper kurser til virksomheders specifikke behov og har en autoritativ viden om Office-værktøjer. Han sikrer, at hver konsulentopgave og kursus bliver tilpasset den enkelte virksomheds unikke situation og krav.

Tilmeld dig vores kurser i København, Århus eller online

Forøg dine Excel-kompetencer som bogholder eller revisor ved at deltage i vores kurser, som afholdes både online og i København og Århus. Undervisningen tilrettelægges med fokus på praktisk anvendelse, så du kan omsætte ny viden til konkret handling.

Med vores online kursusmuligheder kan du lære lige hvor og hvornår, det passer dig. Dette giver stor fleksibilitet i en travl hverdag.

Uanset geografisk placering er vores kurser designet til at imødekomme dine specifikke behov. Ved hjælp af interaktive opgaver og casebaseret undervisning får du hands-on erfaring med Excel’s mange faciliteter.

Vores undervisere er erfarne specialister, som bistår dig igennem hele læringsprocessen. De sikrer, at du kan anvende Excel’s værktøjer til at optimere arbejdsprocesser, analysere data og præsentere informationer effektivt.

Tilmeld dig nu og tag et afgørende skridt mod at blive en dygtigere bruger af Excel.

Kontakt Officekursus

Har du spørgsmål om vores kurser og konsulentydelser eller har brug for hjælp til noget andet er du altid velkommen til at kontakte os på Tel. 7026 0930 eller sende os en mail på info@officekursus.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld nedenstående oplysninger hvis du ønsker at modtage en e-mail med nyheder, tips og tricks i form af diverse video guides til Office pakkens programmer.

Bestil et tilbud på et solo kursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et solokursus til dig (og evt. 1 kollega).

Bestil et tilbud på et firmakursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et firmakursus for 3-12 personer fra din arbejdsplads.

Bestil tilbud på E-learning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på E-learning.

Afspil video

Spørg om kurset

Har du spørgsmål til et kursus, så kan du udfylde nedenstående, og vi vil hurtigt kontakte dig.

Tilmeld dig vores kursusagent

Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Tilbuddet som du modtager pr. mail, gælder for dig og dine kollegaer.

Udfyld nedenstående oplysninger, herefter holder vi dig orienteret pr. mail når der er restpladser på vores kurser.

Bestil et tilbud

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud.