Brøker i Word

Rapportvisning i Excel

Sådan laver du brøker i Word

I dette indlæg viser jeg dig, hvordan du laver brøker i Word. I Word har man mulighed for at opstille ligninger og formler, hvor man kan benytte brøker og meget mere. 

I videoen nedenfor samt i teksten herunder beskrives, hvordan man indsætter brøker i Word:

Man indsætter en formel ved først at trykke på “Alt” og “=”  samtidig eller ved at trykke på fanen indsæt og derefter ligning yderst til højre. Dette er illustreret nedenfor:

Derefter har man mulighed for at indsætte en brøk eller lignende variationer under fanen Ligning, der fremkommer, når man står i det indsatte ligningsfelt:

Bliv bedre til Word

Vil du lære mere om Word og have tingene forklaret af en af vores Word-specialister, så har vi forskellige muligheder til dig:

  • Word kursus hos jer– kurserne afholdes med fysisk fremmøde.
  • E-learning – Du kan tage et Wordkursus som et videokursus (e-learning). Kurserne kan tages, når det passer dig. Kurserne er lavet af vores egne instruktører og indeholder videolektioner med tilhørende øvelser. Har du spørgsmål undervejs, kan du altid ringe eller skrive til os.
 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få gode tips og tricks til, hvordan du kan optimere din brug af Word og Microsoft 365. Du finder et link nederst på siden.

Bestil et tilbud

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud.

Spørg om kurset

Har du spørgsmål til et kursus, så kan du udfylde nedenstående, og vi vil hurtigt kontakte dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld nedenstående oplysninger hvis du ønsker at modtage en e-mail med nyheder, tips og tricks i form af diverse video guides til Office pakkens programmer.

Tilmeld dig vores kursusagent

Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Tilbuddet som du modtager pr. mail, gælder for dig og dine kollegaer.

Udfyld nedenstående oplysninger, herefter holder vi dig orienteret pr. mail når der er restpladser på vores kurser.

Bestil et tilbud på et solo kursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et solokursus til dig (og evt. 1 kollega).

Bestil et tilbud på et firmakursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et firmakursus for 3-12 personer fra din arbejdsplads.

Bestil tilbud på E-learning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på E-learning.

Afspil video