Specialiserede Excel kurser

Mock up : Desk with laptop, retro books, notebooks, pen and a cup of coffee. Top view with copy space.

Specialiserede Excel kurser – Boost din virksomhedsdrift

Ønsker du at effektivisere arbejdsgange på forskellige afdelinger i din virksomhed?

Vores kurser udbyder målrettet undervisning, designet til at optimere færdigheder inden for specifikke felter som bogholderi, økonomistyring og og salgsdataanalyse.

Officekursus specialkurser: Gør hverdagen nemmere

Microsoft Excel er efterhånden et uundgåeligt værktøj i arbejdsprocesser. Med vores specialiserede Excel kurser, kan du opnå dybere forståelse for de kritiske formler og funktioner, der effektiviserer daglige arbejdsprocesser. Dette muliggør en mere velorganiseret, fejlfri og hurtig håndtering af opgaver, som kan frigøre værdifuld tid i arbejdsdagen.

Hver enkelt medarbejder kan blive mere selvsikker i sin datahåndtering og analytiske evner. Resultatet er en mere kompetent og effektiv arbejdsstyrke.

Med vores specialkurser kan du lære at tilpasse Excel til dine specifikke forretningsbehov. Automatisér gentagne processer og reducer risikoen for fejl. Tilmeld dig vores kurser og lær hvordan.

Nedenfor kan du læse om hvilke 3 elementer af virksomhedsdrift vi har skræddersyet kurser til:

1. Kurserne til regnskabsafdelingen

Med fokus på den vitale rolle, som regnskabsafdelinger spiller i virksomheders finansielle sundhed, tilbyder vi Excelkurser, der er målrettet til medarbejdere med ansvar for bogføring og økonomistyring. Kurserne er designet til at styrke kompetencerne inden for regnskabsarbejde ved at lære brugen af avancerede Excel-funktioner, herunder automatiserede afstemningsrutiner og intelligente dataanalysemetoder, der kan optimere og præcist styre virksomhedens økonomiske rapportering.

Til regnskabsafdelingen har vi to følgende kurser:

 • Excel for bogholdere: Kurset henvender sig til bogholderen, som ønsker at lære at bruge Excels muligheder i det daglige bogholderiarbejde. Du lærer at automatisere rutineopgaver, bruge funktioner og formler til afstemninger samt bruge Pivottabeller til mange formål.
 • Excel for økonomi ansatte: Dette kursus er designet til økonomi- og regnskabsfunktioner, der ønsker at udnytte Excels dynamiske muligheder. Vi bruger konkrete eksempler inden for økonomi og regnskab for at lære dig, hvordan du kan bruge Excel-regneark til økonomistyring af data.

Disse specialiserede kurser sikrer, at alle aspekter af regnskabsmæssige processer bliver undersøgt og forbedret gennem skræddersyede undervisningsforløb. Deltagerne vil tilegne sig færdigheder, der gør dem i stand til effektivt at manipulere data og udarbejde finansielle rapporter, som er essentielle for firmaets drift og vækstpotentiale.

2. Kurset til Revisorerne

En revisor kan bruge Excel til en bred vifte af opgaver inden for regnskab og revision. Dette omfatter dataanalyse, budgettering og prognoser, finansiel modellering, rapportering, dataintegration og automatisering af rutineopgaver. Excel giver revisoren mulighed for at analysere data, oprette og administrere budgetter, lave komplekse finansielle modeller, tilpasse rapporter, integrere data med andre systemer og automatisere gentagne opgaver.

Til revisorerne i virksomheden har vi følgende kursus:

 • Excel for revisorer: Vores kursus til revisorer fokuserer på specifikke udfordringer og praksisser i revisionsbranchen. Du får indsigt i, hvordan du kan bruge Excel til dybdegående analyser og revideringer ved hjælp af avancerede funktioner og branchespecifikke modeller.

 

Vores kursus opmuntrer til kritisk tankegang og udvikling af nye teknikker for at forblive opdateret i en konstant skiftende finansverden. Du vil lære at anvende Excel til at skabe transparente og informative rapporter, der understøtter tillid hos klienter og ledelsen.

3. Kurset til salgsafdelingen

Excel og dashboards i Excel er afgørende for salgsafdelingen, da de optimerer salgsprocessen og håndterer kundedata effektivt. Ved at analysere salgsdata og bruge visuelle dashboards kan salgsteamet identificere trends, lave prognoser og træffe informerede beslutninger. Excel er et uundværligt værktøj, der hjælper med at drive salg og opnå bedre resultater.

Til salgsafdelingen har vi følgende kursus:

 • Excel dashboard kursus: Med vores specialiserede Excel dashboard kursus lærer du at udnytte Excels fulde potentiale til effektiv rapportering, databehandling og datavisualisering. Du vil lære at designe intuitive dashboards, der tydeligt kommunikerer kritiske dataindsigter. Kurset dækker avanceret datahåndtering, herunder import og konsolidering af datakilder. Du vil også lære at anvende Pivot-tabeller og Betinget Formatering til at analysere data og træffe strategiske beslutninger. Kurset styrker din evne til at præsentere komplekse datamængder og skabe dashboards, der fokuserer på det væsentlige.

 

Bliv fortrolig med brugerdefinerede formularer og kontroller. Tag kontrol over dine data og rapporteringsprocesser med brugerdefinerede løsninger.

Tilmeld en hel afdeling i din virksomhed til et firmakursus

Styrk jeres interne kompetencer samlet som team. Virksomhedens afdelinger får skræddersyet undervisning, som matcher netop jeres arbejdsprocesser og målsætninger.

På et firma Excel-kursus arrangeret for jer vil vi altid tage en snak om agendaen for kurset og tilpasse den i forhold til de behov, I har for at arbejde med Excel. Jeres egne eksempler og Excel-filer mv. kan vi inddrage på kurset, så indlæringen foregår i “vante” omgivelser, hvilket betyder, at det lærte kan omsættes til praksis med det samme.

Følgende er en del af vores Excel-firmakursuskoncept:

 • Agendaen kan aftales nærmere og tilpasses jeres behov
 • Vi kommer til jeres virksomhed
 • Vi kan efter aftale medbringe vores bærbare Lenovo-pc
 • Instruktører med mange års erfaring i Excel, som evner at formidle på en forståelig måde
 • Alle Excel-kurser kan afholdes på engelsk
  Kursusmaterialer
 • Efter kurset er du velkommen til at ringe eller skrive til os med henblik på at få hjælp og svar på dine spørgsmål om Excel

Se priser på et firmakursus

3 fordele ved vores specialkurser

 1. Dybdegående viden: Et specialiseret kursus giver medarbejderne mulighed for at opnå dybdegående viden indenfor et specifikt område af Excel. Dette gør dem i stand til at løse komplekse opgaver mere effektivt og præcist.
 2. Målrettet læring: Et specialiseret kursus er skræddersyet til virksomhedens behov og fokuserer på de specifikke opgaver og udfordringer, som medarbejderne står over for. Dette sikrer, at læringen er direkte anvendelig i deres daglige arbejde.
 3. Øget produktivitet: Ved at deltage i et specialiseret kursus kan medarbejderne lære nye teknikker, værktøjer og metoder til at forbedre deres arbejdsprocesser og øge deres produktivitet. Dette kan resultere i tidsbesparelser og mere effektiv brug af Excel i virksomheden.

Kontakt Officekursus for mere info om vores kurser

For at få mere detaljeret information om vores Excel kurser og planlægning, er du velkommen til at kontakte os på Tel. 7026 0930 eller sende os en mail på info@officekursus.dk.

Vores konsulent: Jesper Staghøj

Jesper Staghøj er en erfaren og højt kvalificeret konsulent med ekspertise i Office-programmerne. Han formidler komplekst stof på en forståelig og pædagogisk måde, hvilket sikrer maksimalt udbytte for kursisterne.

Som kursusansvarlig tilpasser Jesper kurser til virksomheders specifikke behov og har en autoritativ viden om Office-værktøjer. Han sikrer, at hver konsulentopgave og kursus bliver tilpasset den enkelte virksomheds unikke situation og krav.

Tilmeld dig vores kurser i København, Århus eller online

Forøg dine Excel-kompetencer som bogholder eller revisor ved at deltage i vores kurser, som afholdes både online og i København og Århus. Undervisningen tilrettelægges med fokus på praktisk anvendelse, så du kan omsætte ny viden til konkret handling.

Med vores online kursusmuligheder kan du lære lige hvor og hvornår, det passer dig. Dette giver stor fleksibilitet i en travl hverdag.

Uanset geografisk placering er vores kurser designet til at imødekomme dine specifikke behov. Ved hjælp af interaktive opgaver og casebaseret undervisning får du hands-on erfaring med Excel’s mange faciliteter.

Vores undervisere er erfarne specialister, som bistår dig igennem hele læringsprocessen. De sikrer, at du kan anvende Excel’s værktøjer til at optimere arbejdsprocesser, analysere data og præsentere informationer effektivt.

Tilmeld dig nu og tag et afgørende skridt mod at blive en dygtigere bruger af Excel.

Kontakt Officekursus

Har du spørgsmål om vores kurser og konsulentydelser eller har brug for hjælp til noget andet er du altid velkommen til at kontakte os på Tel. 7026 0930 eller sende os en mail på info@officekursus.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld nedenstående oplysninger hvis du ønsker at modtage en e-mail med nyheder, tips og tricks i form af diverse video guides til Office pakkens programmer.

Bestil et tilbud på et solo kursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et solokursus til dig (og evt. 1 kollega).

Bestil et tilbud på et firmakursus

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på et firmakursus for 3-12 personer fra din arbejdsplads.

Bestil tilbud på E-learning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på E-learning.

Afspil video

Spørg om kurset

Har du spørgsmål til et kursus, så kan du udfylde nedenstående, og vi vil hurtigt kontakte dig.

Tilmeld dig vores kursusagent

Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Tilbuddet som du modtager pr. mail, gælder for dig og dine kollegaer.

Udfyld nedenstående oplysninger, herefter holder vi dig orienteret pr. mail når der er restpladser på vores kurser.

Bestil et tilbud

Udfyld nedenstående oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud.