Hos Officekursus lægger vi altid en dyd i, at vores undervisere er velforberedte og kompetente indenfor de områder, de underviser i.

Hver person har sit syn på sagen, og det har hver enkelt underviser naturligvis også. Vi har derfor nogle overordnede retningslinjer for, hvorledes undervisningen skal forløbe. De er skitseret herunder, og indenfor disse rammer, kan de enkelte undervisere udfolde deres kompetencer på forskellig vis.

Følg mig metoden

Efter vores bedste overbevisning sker indlæring bedst igennem hænderne, og det vil sige, at vi, så vidt det overhovedet er muligt, introducerer nye emner via "følg mig" metoden.
Ved at følge denne metode, ser og gør kursisten de ting som underviseren viser og forklarer på lærredet. Dermed forstås og indlæres der bedre, end ved udelukkende visuel gennemgang.

Opgaveløsning

En gennemgang efter "følg mig" metoden følges altid op med konkrete opgaver i forhold til det gennemgåede emne.
Opgaverne inden for hvert emne er opbygget således, at alle kursister løser nogle opgaver, hvorefter der til de hurtige kursister, vil være en del ekstra opgaver at tage fat i.
De vidensbegærlige og hurtige kursister udfordres til stadighed, og indlæringen optimeres samtidig hele vejen rundt hos kursusdeltagerne.

Differentieret undervisning

Differentieret undervisning er måske en de sværeste dicipliner for mange undervisere. Uanset hvor god en planlægning, der er foretaget forud for et kursus, kan der være store forskelle på kursisternes niveau. Det kan for mange undervisere være svært at takle, hvis niveau forskellene er store.
Her er det vigtigt, at underviseren udfordrer de dygtige kursister med passende opgaver, eventuelt også med andre og sværere emner, men samtidig med fokus på de øvrige kursister også - da ingen må blive glemt.

Spørgsmål

Spørgsmål er en vigtig del af undervisning. Forstår man ikke tingene, er det vigtigt, at kunne få dem forklaret igen og eventuelt på en anden måde.
Et spørgsmål opstår mange gange først, når man sidder med de konkrete "dagligdags" opgaver foran sig, og så vil nogle sige, at det er for sent at spørge - men det gør vi ikke.
I forbindelse med vores kurser tilbyder vi altid, at kursister kan sende spørgsmål etc. via e-mail i op til et år efter kursets afslutning - og derudover at have et svar retur indenfor 24 timer.

Referencer

"Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
SE ALLE REFERENCER