Vi håber, at du har modtaget den information du skal bruge forud for kursuset, og at der ikke er nogen tvivl omkring alt det praktiske.

Skulle du alligevel sidde inde med nogle spørgsmål, så kan du se information omkring vores kurser herunder. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon: 7026 0930

Forplejning på åbne kurser

På åbne kurser (kurser i vores lokaler) sørger vi for, at du får god forplejning i form af morgenbrød og kaffe, frokost med vand/sodavand, samt eftermiddags frugt/kage og kaffe.
Er der specielle hensyn, der skal tages, så er du meget velkommen til at kontakte os herom.

Computer til brug under kurset

Vi sørger for, at der er en pc klar til dig til brug under kurset. Ønsker du at anvende din egen pc, så vil det være helt i orden, giv os blot information herom inden kurset.

Start og slut tider

Vores kurser starter kl 9 og slutter kl 16, med morgenbrød fra kl 08:30 
Programmet vil normalt se således ud:

08:30 Morgenkaffe
09:00 Kurset starter
10:30 Formiddagspause
12:00 Frokost
14:15 Eftermiddagspause
16:00 Afslutning

Kursus adresser:

På nedenstående adresser afholder vi normalt vores kurser, der kan dog ske ændringer, og i så fald vil du naturligvis blive orienteret herom.

København
Nørre Søgade 11, 1370 København K. (gratis parkering)

Køge
Toldbodvej 20, 4600 Køge

Roskilde
Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde

Odense
Ørbækvej 350, 5220 Odense

Middelfart
Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart

Vejle
Valdemar Poulsensvej 4, 7100 Vejle

Herning
Torvet 1, 7400 Herning

Aarhus
Strandvejen 25, 8000 Aarhus C

Aalborg
Europlads 4, 9000 Aalborg

Kursusbevis

Der udstedes kursusbevis efter kurset, som du modtager fra instruktøren.

Betaling for kursusdeltagelse

Vi sender først en faktura efter at kurset er afholdt. Betalingsbetingelser er 8 dage netto. Alle priser er angivet i danske kroner, eksklusiv moms.

Afbestilling og flytning af kurser

Af hensyn til et begrænset deltagerantal på kurserne gælder følgende afbestillingsfrister:

  • Op til 14 dage før kursusstart kan du frit melde fra.
  • Ved afmelding til et kursus fra 13 til 7 dage før kursusstart, fakturerer vi 50 % af kursusprisen. Du vil altid kunne flytte datoen til senere, og betale de resterende 50% her.
  • Ved afmelding til et kursus mindre end 7 dage før kursusstart, fakturerer vi 100 % af kursusprisen. Du vil dog altid kunne flytte kurset til en anden dato, mod et tillæg på 1.250,- kr.

Det er altid muligt, at lade en anden person overtage en plads, såfremt den tilmeldte ikke har mulighed for at møde frem. Enhver afbestilling skal ske skriftligt eller via email til [email protected].

Afholdelses garanti

Da vi har faste konsulenter, kan vi også tillade, at kurser afholdes med få deltagere, og kan derfor på en række kurser tilbyde afholdelses garanti.

De kurser, hvor vi tilbyder afholdelses garanti, vil det fremgå i højre side på den pågældende side.

Skulle det ske, at vi må skuffe dig med en aflysning, så er du sikret følgende muligheder:

  • At tilbyde dig kurset på en anden dato med 30% i rabat.
  • At tilbyde dig kurset som et "solo" kursus af 1 dags varighed på en nærmere fastlagt dato til samme pris. Du er derudover velkommen til at medtage en kollega uden merpris. Kurset afholdes i jeres lokaler, og vi medbringer relevant udstyr.
  • At tilbyde dig en framelding til kurset.

Vi forbeholder os retten til at slå kurser sammen, der falder på samme datoer i forskellige byer. Vi har respekt for geografiske afstande, som betyder, at man ikke skal til København, hvis man er tilmeldt et kursus i Århus, og omvendt.

Referencer

"Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
SE ALLE REFERENCER