Genvejs oversigter

Herunder finder du oversigter til Genveje i Word, Excel og Outlook.

Outlook genveje

Download de mest anvendelige Outlook genveje her

Word Genveje

Download de mest anvendelige Word Genveje

Download komplet liste over Word Genveje (til superbrugere)

Excel Genveje

Download de mest anvendelige Excel Genveje

Download komplet liste over Excel Genveje (til superbrugere)

Last Minute kurser

Vi afholder mange åbne kursus forløb i København, i Excel, PowerPoint mm. og på alle niveauer. En gang imellem har vi et par rest pladser på vores kurser som vi sælger til en god pris, såfremt du vil informeres om hvornår der er restpladser, kan du tilmelde dig til vores Last Minute kursus agent - Tilmeld dig her

Online support for DLFA

Herunder kan du udfylde formularen med relevante data samt dit spørgsmål til brugen af de nye programmer. Vi vil gøre vores absolut bedste for at svare inden for kort tid, dog vil et svar som udgangspunkt altid foreligge inden for 36 timer.

Det koster ingenting at spørge, og et svar koster heller ikke noget, dog skelner vi mellem om et svar ligger i kategorien udviklingsopgaver, såfremt den gør det, skal vi nok adviserer inden vi foretager os noget, da det med stor sandsynlighed kan ordnes internt hos Jeres IT afdeling.

Kursusmateriale

PowerPoint materiale

Excel - MEFA

I forbindelse med deltagelsen i Excel kurset har du fået udleveret en lille manual hvor du kan læse om de emner der er blevet gennemgået på kurset.

Har du spørgsmål vil du kunne finde mange af svarene på dette i manualen, men du er også velkommen til at kontakte os ved at udfylde nedenstående formular, hvorefter vi hurtigst muligt vender tilbage med et svar.

 


Herunder har du mulighed for at kontakte os for en afklaring af et spørgsmål.
Angiv kort i tekstfeltet hvad problemet drejer sig om.

Referencer

"Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
SE ALLE REFERENCER