Vi kan tilbyde en række kurser i programmering i VBA rettet mod Word, Excel, Access.

Introduktion til VBA programmering i det enkelte program. Med den rigtige viden om brugen af VBA, lærer du, at automatisere forskellige processer. Opgaverne vil efterfølgende kunne løses på ganske få minutter.

Bestil et tilbud

Få mere viden om VBA programering

Vores tilgang til at lære nyt er, at man skal være aktiv - vi mener, at man lærer bedst ved at bruge hænder og øjne på samme tid. Når du er på kursus hos os, vil du derfor opleve, at du er meget aktiv, også under gennemgangen af nye emner.

Skulle det ske, at du efter kurset går i stå midt i en af dine egne dagligdags VBA opgaver, så er vi ikke længere end et telefonopkald/ en mail borte. På den måde står du ikke tilbage med udfordringer, du ikke selv kan løse.

Herunder ser du vores store udvalg af VBA Kurser, som alle er tilrettelagt mod erhvervslivet.
Kurserne afholdes som åbne kurser hos os (datoer finder du under kurserne). VBA kurserne afholdes også som Interne firmakurser eller Solo/Duo kurser

Åbne VBA kurser i København og Århus

Er du eneste person i virksomheden, der ønsker et kursus i VBA Programmering, så foreslår vi, at du tager et af vores åbne VBA kurser i København eller Århus.

I kursusbeskrivelserne for de enkelte VBA kurser kan du se, på hvilke datoer kurserne bliver afholdt.

Firma VBA kurser

Få et VBA kursus præcis som I vil have det...

Har I internt i virksomheden behov for et VBA Programmerings kursus, kan vi tilbyde jer at afholde dette med et skræddersyet indhold.

læs mere om VBA firmakurser

Referencer

"Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
SE ALLE REFERENCER