Python programmering
kurser

Vi udbyder kurser i Python programmering i København, hvis du hellere vil sidde hjemme og lære programmering i Python, kan vi også tilbyde et kursus i Online Python programmering.

Vi har kurser i Python programmering på flere niveauer, og de afholdes som både åbne kurser hos os, eller du kan få dem ud i din virksomhed som et firma kursus, hvor i kan lære om programmering i Python.

Firma kursus

fra 24.950 kr. ex. moms
  • Op til 10 deltagere

Solo/duo kursus

fra 11.950 kr. ex. moms
  • For én til to deltagere

Åbne kurser

fra 9.500 kr. ex. moms
  • Deltag på et kursus

Hvad er Python Programmering

Python er et Open Source og platformsuafhængigt programmeringssprog som er dynamisk. Det blev i 1991 udviklet af hollænderen Guido van Rossum. 

Python er et alsidigt og effektivt programmeringssprog at lære, det populært og logisk at gå til og kan bruges til  mange  forskellige programmer. Er du interesseret i programmering vil et tjek ved dette programmeringssprog pynte godt på dit CV.

Helt basic benyttes Python til, ligesom mange andre programmeringssprog, at få en computer til at udføre logiske kommandoer trin for trin – næsten ligesom vi levende væsner gør i virkeligheden. For et menneske kunne det f.eks. være “Hvis der er rødt ved fodgængerfeltet: “så vent”. Hvis der er grønt: “så gå”. Filerne som kommandoerne skrives kaldes programmer – Programmet køres når computeren når den indlæser filen og oversætter det til kommandoer den kan udføre.