image

Har I fået Office 365 i virksomheden, er der sikkert mange ting du sidder og tænker på, hvad skal bruges til, eller hvordan de bruges.

Vi kan hjælpe jer med at sikre en god og ordentlig forankring af Office 365 i virksomheden med dette Office 365 seminar eller foredrag, hvor vi på tre timer viser og forklare mulighederne.

Vi glæder os til at hjælpe jer !

Navigation

Find et andet program

Find et andet Office 365 Kursus

Seminar hos Jer

Seminaret kan afholdes hos jer med op til 30 deltagere. I sørger for et lokale, deltagerne behøver ikke at have en pc med

Pris: 6.950,- kr.  ex. moms

Se mere om Firma kurser og bestil tilbud

Solo/Duo kursus

Vil du helst sidde alene, eller har du specielle ønsker, så er et Solo/Duo kursus noget for dig. Vi planlægger i fællesskab indholdet.

Pris: 5.950- kr. ex. moms.

Se mere om Solo kurser og bestil tilbud

Åbne Kurser

Da dette afholdes som et seminar ude i virksomhederne, udbydes seminaret ikke som et åbent kursus.

Formål

Før eller efter implementeringen af Office 365, er det vigtigt at forankre løsningen i hele virksomheden. På  dette seminar gennemgår vi muligheder for den bedste anvendelse af Office 365.

Varighed

3 timer

Deltagere

Alle der anvender, eller som skal anvende Office 365 i virksomheden kan deltage på dette kursus, kurset kræver ikke særlige forudsætninger, udover at du er fortrolig med almindelig brug af en PC

Sådan underviser vi

Afvikles som et semiar/foredrag, hvor vi visualiserer Office 365 mulighederne. Spørgsmål er velkommen under og efter seminaret.

Indhold

Introduktion til Office 365 mulighederne

Vi starter op med en introduktion til Office 365 portalen, som er udgangspunktet for alt aktivitet i Office 365.
Ændringer af indstillinger samt andre detaljer gennemgår vi også.

OneDrive for Buisness

  Her lærer du, at gemme dine filer i skyen, synkronisere dem med din pc, samt dele filerne med interne eller eksterne brugere. Onedrive for Business på mobile enheder vil du også blive introduceret til.

  Outlook 2016 og Outlook web app

  Vi fortæller om mulighederne i Outlook, samt ikke mindst anvendelsen af den effektive webversion af Outlook.

  Skype for Busines

  Vi kommer alle gængse muligheder igennem i Skype. Vi gennemgår Chat, Samtaler, Online møder, samt nyttige indstillinger som den almindelige bruger kan have glæde af.

  Onenote

  Den elektroniske lommebog gennemgår vi den overordnede anvendelse af, og viser hvordan du kan oprette notesbøger samt placere dem, således du også har adgang til dem på dine mobile enheder.

  Se mulighederne for et firma kursus

  Referencer

  "Kurset var rigtig godt tilrettelagt, og så var det en dygtig og kompetent underviser.-- Ole Christian Dalvang, Rambøll Management
  SE ALLE REFERENCER